Ontwerp Zonder Titel (16)

Werken & Dagbesteding

Wil je je talenten (verder) ontdekken of ontwikkelen? Dan hebben wij altijd leuke werkplekken of dagbestedingsplaatsen voor je. We hebben contacten met veel bedrijven in de regio die graag met ons samenwerken. Zo kun je bijvoorbeeld werken in een supermarkt, bij een bakkerij, bij een recyclingbedrijf of bij het groenonderhoud. Ook kun je als monteur, inpakker of sorteerder aan de slag. Samen met je jobcoach zoek en vind je het werk dat je kunt en echt bij je past.


Verschillende vormen van dagbesteding

De vorm van dagbesteding is maatwerk en wordt op jouw niveau afgestemd. Zodat je doet wat je kan en vandaaruit verder kunt groeien. Er zijn veel verschillende soorten van dagbesteding. Je kunt aan de slag in het groenonderhoud, in een winkel of bijvoorbeeld creatieve activiteiten doen. Als je van routinematig werk houdt maar (nog) niet toe bent aan een betaalde baan, dan is arbeidsmatige dagbesteding iets voor jou.

Een zinvolle daginvulling is belangrijk. Dagbesteding bij LuuXX stimuleert je om jouw talenten te ontdekken in een veilige omgeving. Je kunt op jouw eigen niveau en tempo aan de slag met activiteiten die bij je passen.

Dagbestedingslocaties

Een overzicht van alle Lunet dagbestedingslocaties vind je hier. Wat zij doen en wat de openingstijden zijn.

Dagbestedingslocaties

Vragen over werken?

Weet je niet precies welke vorm van werken bij jou past? Wij helpen je graag verder! Voor al je vragen over werken kun je terecht bij het Cliëntbureau van Lunet.

Naar het Cliëntbureau