Ontwerp Zonder Titel (19)

Werkgevers gezocht

Voor onze cliëntmedewerkers zijn we doorlopend op zoek naar samenwerkingen met bedrijven uit de regio. Want mensen met een beperking kunnen met passende ondersteuning een waardevolle bijdrage leveren aan jouw bedrijf. Zowel als werkgever als voor werkopdrachten. We werken onder andere samen met: Ergon, Jumbo, WVK, Thuiszorg, VDL, EDCO, Kempen Packaging en ViVaRa.

Samenwerken met LuuXX

Samen bekijken we welke mogelijkheden er zijn binnen je bedrijf. De eisen en wensen stemmen we samen af. De samenwerking kan op de volgende manier plaatsvinden:

 1. Begeleid werken op Lunet locatie (werkopdrachten)
  Wij nemen je organisatie “eenvoudige” werkzaamheden uit handen. Cliëntmedewerkers voeren deze werkzaamheden uit op de Lunet werklocaties. We hebben hiervoor een eigen afdeling Arbeid en Distributie die dit in goede banen leidt.

 2. Begeleid werken op werkgevers locatie
  Wij verzorgen individuele-of groepsdetacheringen binnen jouw bedrijf en regelen de begeleiding. Dit kan individueel via arbeidstoeleidingstrajecten zoals jobcoaching. De groepsdetachering gaat via onze eigen werklocaties.
Meer informatie

Er zijn verschillende manieren om als ondernemer daadwerkelijk maatschappelijk betrokken te zijn. Eén daarvan is werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

We kijken naar wat iemand kan en in welke mate iemand zelfstandig kan werken. Dat varieert van een betaalde baan met begeleiding tot begeleid werken in een groep.

Ben jij op zoek naar gemotiveerde werknemers die een positieve invloed hebben op de sfeer in jouw organisatie? En voel je je betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen? Wij helpen je graag!

 • Betrouwbare werknemers met persoonlijke begeleiding vanuit Lunet
 • Er is geen werkgever-werknemers relatie dus de investeringskosten zijn beperkt
 • Als bedrijf laat je zien dat je daadwerkelijk met MVO bezig bent
 • Aantrekkelijke tarieven en lage productiekosten
 • Gebruik van Lunet distributienetwerk tegen gereduceerd tarief
 • Door de diversiteit aan werklocaties zijn ook grote opdrachten geen probleem
 • We leveren wat we afspreken

Werkopdrachten

Voor meer informatie over werkopdrachten kun je terecht bij afdeling Arbeid & Distributie van Lunet. Ze beantwoorden graag jouw vragen en wensen.

Contact

Werk op locatie

Voor vragen over begeleid werk op locatie staan de collega’s van het Clientbureau voor je klaar.

Cliëntbureau