Geslaagd voor certificaat ‘Schoonmaak’

20 januari 2020
Geslaagd Voor Certificaat Schoonmaak 1050

Op dinsdag 14 januari kreeg de eerste lichting studenten het certificaat

Geslaagd voor certificaat ‘Schoonmaak’

’s Morgens allemaal nogal gespannen voor het praktijkexamen – sommigen zelfs slecht geslapen of de avond daarvoor nog laat doorgeleerd – maar om 11.30 uur kwam het hoge woord eruit: Jullie zijn allemaal geslaagd. En niet zomaar kiele kiele. Nee, echt ruimschoots. Om trots op te zijn. Poetskanjers zijn jullie, een voor een.

Vijftien cliënten van Lunet zorg volgen de opleiding tot Woonhulp. In deze 1,5-jarige opleiding leren zij alle basisvaardigheden die nodig zijn bij het uitvoeren van routinematige werkzaamheden als woonassistent in de ouderen- en gehandicaptenzorg. De opleiding is op maat en zonder druk. De studenten worden geschoold door Hago en het Leercentrum van Lunet zorg.

Op dinsdag 14 januari kreeg de eerste lichting studenten het officiële certificaat `Schoonmaak’ uitgereikt (zie de foto hierboven).

Ook de tweede groep studenten Woonhulp is geslaagd. Op donderdag 6 februari was de diploma uitreiking (zie de foto hieronder).

Dit certificaat is de eerste officiële toets op weg naar het diploma Woonhulp.

Proficiat!!!