Lunet bij Omroep Brabant radio

20 mei 2020
Hart Voor De Zorg Liggend Zorggroen 1050X500 1

Vrijdag 22 mei tussen 12.00-13.00 uur (87.6 FM)

Op vrijdag 22 mei staat Lunet zorg centraal tussen 12.00-13.00 uur bij Omroep Brabant tijdens het radioprogramma Hart voor de zorg. Een uur lang zijn we live het stralende middelpunt. Echte feelgood radio voor en door de zorg en specifiek voor alle Lunet zorg collega’s. Om even de zinnen te verzetten met onze eigen muziekkeuzes en mooie verhalen.

Vaste onderdelen in dit uur zijn de muziek top 10, de medewerker in het zonnetje, het nieuwsbulletin, het bijzondere verhaal van … en de column Mark van de Veerdonk.

Interviews met collega’s Lunet zorg
Tijdens de radio uitzending komen ook drie Lunet zorg collega’s aan het woord. Leonore Biegstraaten, lid Raad van Bestuur, vertelt hoe iedereen binnen Lunet zorg de schouders eronder zet om elke dag klaar te staan voor onze cliënten, ook in deze bijzondere en uitzonderlijke tijd. En collega’s Charlotte (cliëntbegeleider) en Rachel (woonbegeleider), beiden werkend op woonpark Eckartdal, komen aan het woord over werk in de zorg in het algemeen en de verpleging in de Corona Unit in het bijzonder.

Alle muzieknummers die gedraaid worden zijn door onze medewerkers gekozen.

Luister 22 mei tussen 12.00 – 13.00 uur naar Omroep Brabant Radio
Zet de datum en tijd in je agenda en je radio op volume 10 (FM 87.6). Of luister via KPN (886) / Ziggo (830) of luister online. Veel luisterplezier!

Luister hier de uitzending terug