Jumbo schenkt cliënten Lunet zorg PSV-boeken

17 juni 2020
Jumbo1050

Jumbo, bedankt. PSV, zet ’m op. Wisselstroom, jullie zijn kanjers

Een prachtig verzamelboek van PSV. Een leuke actie van Jumbo voor al haar klanten en klantjes. Aftrap zo rond maart 2020. En toen kwam Corona en alles werd anders. Voetballen was er even niet meer bij. Winkelacties voor klanten werden even in de koelkast gezet. En duizenden boeken werden opgeslagen in magazijnen in afwachting op betere tijden.

En ja, die tijden zijn nu aangebroken, want de Jumbo heeft besloten de PSV-boeken en plaatjes te schenken aan sportclubs, basisscholen en zorginstellingen in Brabant. En dus ook aan Lunet zorg. En dat vinden wij keifijn, want heel veel cliënten van Lunet zorg zijn fan van PSV. En als je fan bent, dan wil je natuurlijk zo’n boek.

De komende maand worden de boeken door de medewerkers van Arbeidscentrum De Wisselstroom in Hapert op het thuisadres van de fans afgeleverd.

Jumbo, bedankt. PSV, zet ’m op. Wisselstroom, jullie zijn kanjers.