Lunet zorg opent in Valkenswaard LuuXX vestiging

01 juli 2020
Luuxx Valkenswaard Web 1050X500 2

Een laagdrempelige, gezellige en veilige ontmoetingsplek voor een kop koffie en/of allerlei dagbestedingsactiviteiten

Medio september 2020 krijgt de Valkenswaardse Willibrorduslaan er een bijzondere locatie bij: LuuXX Valkenswaard.

Open medio september
De verwachting is dat LuuXX Valkenswaard half september haar deuren opent. Het eetpunt De Inloop (in De Hofnar) en het ambulant kantoor aan de Dommelseweg worden dan gesloten.

Meedoen
LuuXX Valkenswaard wordt een laagdrempelige, gezellige en veilige ontmoetingsplek voor een kop koffie, een warme maaltijd en/of allerlei dagbestedingsactiviteiten. Vijf dagen in de week kunnen buurtbewoners, met een indicatie of beschikking, er o.a. terecht voor vragen over het huishouden, opvoeding, gezondheid, school of werk. In de toekomst is LuuXX Valkenswaard 7 dagen in de week open, zowel overdag als ‘s avonds.

LuuXX Valkenswaard past in het streven van Lunet zorg om cliënten te helpen zo veel en zo lang mogelijk voor zichzelf te zorgen. Bij LuuXX staat meedoen, leren en ontmoeten centraal. Zo ondersteunen we dat inwoners uit Valkenswaard meedoen in de maatschappij.

Meer informatie over LuuXX Valkenswaard vind je hier. Kijk ook eens op www.Luuxx.nl of volg ons op Facebook LuuXX Valkenswaard.