Vrijwilligers “Drive-thru” op D’n Bolle Akker

09 april 2021
Vrijwilligers 1050 800X500

Thuis als vanouds

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Lunet zorg. Zij dragen bij aan een goed leven voor onze cliënten. Onze vrijwilligers zetten we graag in het zonnetje. Door de Corona crisis kon er afgelopen jaar geen vrijwilligersdag worden georganiseerd. Locatie D’n Bolle Akker wilde op ludieke wijze aan vrijwilligers laten weten dat ze worden gemist.

Vrijwilligers, we hebben jullie gemist!
Op 31 maart werden de vrijwilligers van locatie D’n Bolle Akker groots verrast. Door een heuse ‘drive-thru’ legden ze een route af waar vrijwilligers, cliënten en begeleiders op gepaste afstand konden zien. Bij aankomst kregen de vrijwilligers een plastic tas. Deze werd tijdens de route gevuld met lekkernijen: frisdrank, wijn en lekkere versnaperingen. De route hing vol met banners en opbeurende teksten: “We hebben jullie gemist!”.

Thuis als vanouds
De meeste bewoners en begeleiders op D’n Bolle Akker zijn gevaccineerd. Zo kon op gepaste afstand worden bijgepraat met vrijwilligers en andere bewoners en begeleiders. Uit de gesprekken bleek dat ook veel vrijwilligers werden gevaccineerd. De vertrouwde Bolle Akker voelde weer een beetje als thuis voor de vrijwilligers.

Fijn weerzien
Vrijwilligers, maar ook zeker begeleiders: bedankt voor de fijne dag! Het was een soort reünie en een fijn weerzien. Iedereen genoot op zijn eigen manier. Hopelijk kunnen vrijwilligers snel weer zoals vanouds, gezond en wel aan de slag. Op D’n Bolle Akker, maar ook op de andere Lunet zorg locaties.