V.l.n.r. op de foto: Culinair coach en kok Kris Hooijen, cliëntbegeleider LuuXX Valkenswaard Toos van Mierlo, Geeta IJselendoorn en begeleider Scholing en Vorming van het Leercentrum Lunet Evy van Dijk.
Geeta IJselendoorn komt sinds een jaar bij LuuXX Valkenswaard aan de Willibrorduslaan. En van het begin af aan liet ze al doorschemeren wel iets te voelen om mee te helpen bij de maaltijdbereiding. Nou ja, een hulp in de keuken is altijd welkom, want elke dinsdag- en donderdagavond zit het wijkpunt tjokvol met Lunetters die wel een hapje lusten.
"Koken is mijn passie", vertelt Geeta. "Ik heb daar talent voor en ik doe het graag. Zeker voor anderen." Onder culinair toezicht van kok Fred leerde Geeta soep binden en groenteschotels bereiden. Het liefst maakt ze toetjes. "Monchou met kersen en Bonjourkoeken", zegt ze. "Ja, ik weet 't, die hebben eigenlijk een andere Franse naam, maar die kan ik niet goed onthouden. Bonjour wel."