Cliënten behalen certificaat voor veilig bedienen motorpallettruck

29 oktober 2021
DSC8556

12 cliënten geslaagd voor het veilig bedienen van pallettruck.

Op donderdag 14 oktober was het groot feest bij dagbestedingslocatie Voederhuisjes De Kempen. Medewerkers ontvingen het certificaat 'EPT (Electrische pallettruck)'. Door het behalen van het certificaat kunnen ze een motorpallettruck veilig bedienen.

Klaar voor transport
Op deze dagbestedingslocatie worden door onze cliënten met name vogelhuisjes gemaakt. Ruim 10.000 per jaar. Elke week staan tientallen pallets vol met voederhuisjes klaar voor transport. En dan is zo'n elektrische pallettruck wel een uitkomst. Onze cliënten kunnen nu op een veilige manier de pompwagen bedienen. De certificaten zijn behaald na een dag theorie en praktijk op locatie door V-Tas uit Bladel. Dit is een verkeerschool waar veiligheidsdeskundigen onderwijs geven. Ook op maat zoals bij onze cliënten van dagbestedingslocatie Voederhuisjes De Kempen.