Vijftig cliënten en hun begeleiders halen finish van ´Your Marathon Challenge´ 2021

07 oktober 2021
Marathon5

Samen met vele duizenden enthousiaste lopers behaalden zij op de Vestdijk de iconische finishboog

Vijftig cliënten en hun begeleiders hebben op zaterdag 9 oktober de finish gehaald van de marathon van Eindhoven. Daarmee verdienden zij een prachtige medaille al herinnering aan deze sportieve uitdaging.

Iconische finishboog
Samen met vele duizenden enthousiaste lopers behaalden zij op de Vestdijk de iconische finishboog. Zij deden dit tijdens de ´Your Marathon Challenge´, waarbij je in de weken voorafgaand aan de Eindhovense marathon 41 kilometer loopt. De laatste loodjes van de 42,195 kilometer werden gezamenlijk afgelegd afgelopen zaterdag.

Creatieve manieren
In de weken voorafgaande aan de Your Marathon Challenge waren op creatieve en innovatieve manieren de eerste 41 kilometer al bewandeld. De kleinsten gingen met hun begeleiders en fysiotherapeuten op pad met een meetwiel om de afgelegde meters precies bij te houden. Anderen liepen elke middag een route rondom hun werkplek. Lees het artikel in het Eindhovens dagblad.

Marathon1