Kunstexpositie in Parktheater

04 november 2021
Expositie 800

Kom je onze bijzondere expositie bekijken?

Van 2 november tot en met 15 december is er een bijzondere kunstexpositie van onze cliënten te bewonderen in het Parktheater in Eindhoven. De expositie is onderdeel van het samenwerkingsproject Stedelingen met theatergezelschap Carte blanche. De expositie bestaat uit kunstwerken van keramiek, bewerkte fotografie, Metal Art en totems van verschillende kunstateliers en werkplaatsen van Lunet. De expositie is gratis te zien tijdens openingsuren Parktheater.

Stedelingen
Ook de theatervoorstelling 'De koning is dood, leve de koning' is onderdeel van het samenwerkingsproject Stedelingen met theatergezelschap Carte blanche. Op 14 en 15 december is de voorstelling te zien in het Parktheater.