Online oriëntatiemarkt voor nieuwe BBL-leerlingen en zijinstromers

18 november 2021
Vrouw Boeken Lezen

Maak jij er werk van?

Leer jij graag in de praktijk en wil je daarnaast direct werkervaring opdoen in de gehandicaptenzorg? Of denk jij weleens na over een carrierswitch naar zorg en welzijn? Aankomende maanden organiseren we online oriëntatiemarkten zodat jij meer te weten kan komen over werk- en leertrajecten bij Lunet.

Ik maak er werk van!
De oriëntatiemarkt is een online bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst kom je van alles te weten over het werken in de gehandicaptenzorg. Aan welke cliënten biedt Lunet zorg en ondersteuning? Wat voor werklocaties zijn er? Hoe ziet je dag eruit? En welke opleidingsmogelijkheden? Kortom je komt erachter wat het werken bij Lunet bijzonder maakt! Maak jij er werk van?

Natuurlijk is er ook de tijd om vragen te stellen. Heb jij interesse in een leer-werktraject op MBO 3 of 4 niveau en wil je je graag verder oriënteren binnen de gehandicaptenzorg? Meld je nu aan voor een van de bijeenkomsten.

Aanmelding en data
Wil je je aanmelden? Stuur een e-mail. De online bijeenkomsten zijn op de volgende data:

  • 7 december 2021 van 16:00 - 17:00 uur
  • 11 januari 2022 van 16:00 - 17:00 uur
  • 8 februari 2022 van 16:00 - 17:00 uur

Meer informatie
Voor deze online bijeenkomst kunnen zich maximaal 10 deelnemers aanmelden. Wanneer je je aanmeldt ontvang je van ons een link waarmee je kunt inloggen voor de online bijeenkomst. Vind je het leuk om een kijkje te nemen op een van onze locaties? Meld je dan ook aan voor een van onze rondleidingen. De link hiervoor volgt later dus houd de website in de gaten!