Cliënten van de Donksbergen verrast met kerstkaarten

22 december 2021
Kerstkaartenactie 2021 Rythovius

Inwoners Eersel dragen onze cliënten een warm hart toe

Woensdag 22 december zijn cliënten van woonpark De Donksbergen verrast met kerstkaarten die ingezameld zijn door inwoners van Eersel. Met de kerstkaarten dragen zij onze cliënten een warm hart toe. En dat is precies wat onze cliënten nodig hebben, tijdens deze feestdagen in coronatijd.

Marie-José en Ellie, woonachtig op Duizelwijk 1, en cliëntbegeleider Danique namen de stapel kerstkaarten in ontvangst van wethouder Eric van Beex van de gemeente Eersel. Het Steunpunt vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar is initiatiefnemer van deze 'Secret Santa' kerstkaartenactie. De kaarten worden verdeeld onder alle cliënten van Lunet die in Eersel wonen.

Aandacht voor elkaar
De actie is bedacht om met iets kleins, zoals een lief of gezellig kerstkaartje, aandacht voor elkaar te hebben. De kerstkaartenactie vindt voor de vierde keer plaats en dit jaar zijn er in totaal 1250 kerstkaarten verzameld. Naast onze cliënten krijgen ook andere zorgorganisaties in de gemeente Eersel een kerstkaart.

Cliënten van de Donksbergen verrast met kerstkaarten