Nieuwe data theatervoorstelling Stedelingen bekend

13 december 2021
Stedelingen Uitgesteld

Door de huidige coronamaatregelen is de voorstelling 'De koning is dood' verplaatst naar 10 en 11 mei 2022

Naar aanleiding van de nieuw aangekondigde maatregelen tijdens de persconferentie van 26 november is het Parktheater van zondag 28 november t/m zondag 19 december vanaf 17.00 uur gesloten. De theatervoorstellingen van Stedelingen: 'De koning is dood, leve de koning' is daarom verplaatst naar dinsdag 10 mei en woensdag 11 mei 2022. Deze voorstellingen stonden eerst gepland op 14 en 15 december 2021.

Verplaatsen of annuleren
Voorstellingen zijn verplaatst naar dinsdag 10 mei en woensdag 11 mei 2022 in de Philipszaal van het Parktheater Eindhoven. De aanvang blijft 20.00 uur.

Je tickets blijven geldig
Laat uiterlijk 27 december weten welke datum je voorkeur heeft door een e-mail te sturen naar kaartverkoop@parktheater.nl. Vermeld in de e-mail duidelijk het ordernummer (staat op het kaartje of in de bevestigingsmail) en welke datum je voorkeur heeft. Je ontvangt de nieuwe kaarten per e-mail. De mails worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Verhinderd?
Ben je verhinderd of kun je om een andere reden de voorstelling niet bezoeken? Dan is het mogelijk een tegoedbon of geld terug te krijgen. De tegoedbon heeft de waarde van het aankoopbedrag van je kaarten en is geldig voor de aankoop van voorstellingen, theaterdiners en arrangementen in het Parktheater. Deze tegoedbon is onbeperkt geldig.

Wil je de kaarten omruilen voor een tegoedbon of wil je liever geld terug? Geef dit uiterlijk 27 december aan ons door via een e-mail aan kaartverkoop@parktheater.nl (vergeet niet je naam, ordernummer (staat op het kaartje) en, als je kiest voor geld terug, je IBAN nummer te vermelden).