Nieuws voor cliënten in maandelijkse nieuwsbrief

15 december 2021
Header Voor Nieuwsbrief

Heb je leuke tips en suggesties voor de nieuwsbrief? Ze zijn altijd welkom

Vanaf januari 2022 verschijnt de maandelijkse nieuwsbrief voor cliënten: 'Nieuws voor jou', met hierin nieuws van Lunet, leuke weetjes, recepten en andere onderwerpen die cliënten aangaan of bezighouden, met links naar bijvoorbeeld onze website of filmpjes. 'Nieuws voor jou' is tot stand gekomen in overleg met de Centrale Cliëntenraad van Lunet.

Online nieuwsbrief
Recent verscheen al een kennismakingsnummer. 'Nieuws voor jou' wordt naar woningen en werkplekken van cliënten van Lunet gestuurd. Op deze manier wordt de nieuwsbrief door onze begeleiders gedeeld met de cliënten. Maar de nieuwsbrief is ook online te lezen. Wil je voortaan de nieuwsbrief in je e-mail ontvangen? Meld je dan aan.

Leuke tips en suggesties
Heb je leuke tips en suggesties voor de nieuwsbrief? Ze zijn altijd welkom. Je kunt ze sturen naar redactie@lunetzorg.nl