Cliënten dagbesteding Kunst&Ko exposeren in galerie in binnenstad Eindhoven

14 februari 2022
Kunst En Ko

Bezoek nu de expositie in de heuvelgalerie in Eindhoven t/m half maart 2022

Exposeren in een gerenommeerde galerie is voor elke kunstenaar een droom. En nu is die droom uitgekomen voor 18 cliënten van onze dagbesteding en kunstatelier Kunst&Ko. Tot half maart 2022 zijn namelijk hun doeken en objecten te bewonderen in galerie VDLart in de Heuvelgalerie 17 in Eindhoven.

Officiële opening
De officiële opening was op vrijdag 11 februari in aanwezigheid van de Eindhovense locoburgemeester Marcel Oosterveer en Tweede kamerlid Daan de Kort.

Waldie van Wetten - zelf ook een kunstenaar - is vaktechnisch begeleidster bij Kunst&Ko. "We streven naar verkoopbare creaties", vertelt ze. "Dat doen we door de talenten van de deelnemers de ruimte te geven en te ontwikkelen. We experimenteren graag met nieuwe technieken en mooie materialen. En tenslotte vinden we het belangrijk dat iedere kunstenaar hier een eigen identiteit heeft. De een is goed in bijvoorbeeld het grof schilderen van fantasiedieren, een ander is juist weer heel erg ingesteld op details en maakt de mooiste miniaturen met inkt. Ieder dus een eigen gezicht, en samen zijn we de smoel van Kunst&Ko."

We streven naar verkoopbare creaties

Meer informatie
De galerie VDLart vind je in de Heuvelgalerie 17 in Eindhoven. Bekijk de dagelijkse openingstijden.
Kunst&Ko is een kunstatelier van Lunet. Je vindt Kunst&Ko aan de Hoogstraat 69 in Eindhoven.