Ontdek werken in de zorg bij Lunet

24 februari 2022
KF 3831 BEW Srgb 72Dpi

Ontdek Lunet tijdens de Ontdekdezorg week van 14 t/m 19 maart 2022

Kom kennismaken

Wonen, werken, leren en vrije tijd voor mensen met een verstandelijke beperking. Daar staat Lunet voor. We volgen de dromen, wensen en behoeften van de mensen die we begeleiden. Wil jij werk maken van een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Kom kennismaken. Er zijn verschillende activiteiten:

Rondleiding op onze woonparken
Ben je benieuwd hoe het is om op één van onze woonparken te werken? Al wandelend tijdens de rondleiding op Woonpark Eckartdal Eindhoven of De Donksbergen in Duizel kan je echt sfeer proeven.

  • Rondleiding Woonpark Eckartdal: 14 maart 2022 van 16:00 - 17:00 uur
  • Rondleiding Woonpark De Donksbergen 15 maart 2022 van 16:00 - 17:00 uur


Online oriëntatiemarkt 
Ben je geïnteresseerd in een leer- en werktraject op MBO 3 of 4 niveau of wil je je verder oriënteren binnen Lunet? Dan nodigen we je uit voor onze online oriëntatiemarkt. Je komt te weten wie onze cliënten zijn, vertellen we je over onze locaties en over de verschillende functies binnen Lunet. Je komt erachter waarom werken bij Lunet leuk en bijzonder is.

  • Online Oriëntatiemarkt 16 maart 2022 van 19:30 - 20:30 uur


Online vragenuurtje
Je denkt na over een carrièreswitch naar de gehandicaptenzorg, je hebt je al georiënteerd, je beeldvorming wordt steeds completer en je wordt eigenlijk alleen maar enthousiaster. Toch zijn er nog wat vragen die je graag beantwoord wilt hebben. Meld je dan aan voor het online vragenuurtje.

  • Ontdek de Gehandicaptenzorg: Online Vragenuurtje 18 maart 2022 van 15:00 - 16:00 uur

Ontdekdezorg week
Van 14 tot en met 19 maart 2022 is de Landelijke Ontdekdezorg week. De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren in een baan in zorg en welzijn. Lunet doet mee en opent in die week de deuren! Maak jij er werk van?