Cliënten geven Lunet een 8

23 maart 2022
Clienten Geven Lunet Een 8 (1)

Cliënten geven aan dat zij hun begeleiders zorgzaam en lief vinden en goed worden geholpen

Eind 2021 heeft het Cliënttevredenheidsonderzoek (CTO) plaatsgevonden. Uit het onderzoek is gebleken dat cliënten onze zorg en ondersteuning waarderen met een 8. Verwanten gaven hier een 7,5 voor en begeleiders een 7,1. Een mooi compliment aan iedereen die met of voor onze cliënten werkt!
Ook gaven cliënten aan dat zij hun begeleiders zorgzaam en lief vinden en zij goed worden geholpen en ondersteund als het even niet zo goed gaat. Verwanten bevestigen dit.

Verbeterpunten
Als aandachtspunt geven veel cliënten aan dat zij het fijn zouden vinden om vaker een uitstapje te doen. De verwanten noemen vaak de continuïteit van zorg. Zeker bij teams waar veel personeelswisselingen zijn. Natuurlijk gaan we aan de slag met de verbeterpunten.

 

Cliënten geven Lunet een 8