Lunet neemt deel aan de Dutch Happiness Week 2022

09 maart 2022
DHW 2022

En wel met met een 'Fietstocht met een verhaal'. Fiets jij mee?

Van 19 tot en met 27 maart is de Dutch Happiness week, een voornamelijk Brabants geluksevenement, waar ook dit jaar weer Lunet van de partij is. En dat doen we deze keer met een 'Fietstocht met een verhaal', een fietsroute door Eindhoven met verrassende ontmoetingen met mensen met een verstandelijke beperking van Lunet en de unieke producten die zij maken.

Zing en dans mee met het 'Grote dierenlied' met de kinderen van Kinderdienstencentrum De Vuurtoren, zet jezelf in the picture in de selfie-etalage van wijkpunt Het Pluspunt in Woensel, ontvang bij kunstatelier Kunst en Ko aan de Hoogstraat een 'Verdwaalkaart' of een Gelukskoekje - niet in bijten, is van keramiek - en geef 'm door aan een ander en proef de culinaire baksels van LuuXX Lunch Kleine Berg. Zomaar wat ontmoetingen en verrassingen die je tegenkomt. Het enige wat je hoeft te doen is op de fiets te springen.

De 'Fietstocht met een verhaal' is er voor jong en oud. Meedoen kan van 21 tot en met 25 maart (09.00 - 16.00 uur). Het enige wat je nodig hebt is een QR-code op je telefoon. Hiermee download je de fietsroute naar keuze (9,5, 21 of 24 km) en hiermee maak je tijdens de fietstocht contact met de Lunet-verhalen op de route. En ja, een fiets is natuurlijk ook wel handig.

Dat fietsen ook een feestje mag zijn, is door de de brood- en bankettovenaars van LuuXX Bakkerij met beide handen aangegrepen. Speciaal voor de DHW '22 maken zij de Geluksbrownie. Dit is een chocoladebrownie met chocolava, een toefje slagroom en een aardbei. Deze traktatie is te koop op drie horecalocaties op de (lange) fietsroute namelijk LuuXX Kleine Berg, LuuXX Geldrop en De Herberg op Eckartdal.

Lees meer over de Dutch Happiness Week.