Lunet start campagne voor vakantiekrachten

21 maart 2022
45A4085 BEW LR

Vanaf deze week is er een campagne gestart voor de werving van vakantiekrachten. Met deze campagne werven we actief nieuwe medewerkers voor de zomerperiode. Vakantiekrachten zijn hard nodig zodat de zorg aan onze cliënten ook in de zomerperiode door kan gaan. De campagne loopt tot en met mei 2022.

Medewerkers vertellen over de voordelen van vakantiewerk
Medewerkers Lars en Nicole doen mee aan deze campagne. Ze zijn stagiair bij Lunet: Lars op een woongroep op Woonpark Eckartdal en Nicole als ambulant begeleider en als begeleider bij Luuxx Bladel. Deze zomer gaan ze vakantiewerk bij ons doen. In een ervaringsverhaal vertellen zij over de vele voordelen van vakantiewerk bij Lunet. Met deze twee ervaringsverhalen en sprankelend beeld, enthousiasmeren we studenten om bij Lunet in de zomerperiode te komen werken.

Hoe ziet de campagne eruit?
De online campagne gaat naar een speciale webpagina. Op deze pagina zijn de interviews te lezen van Lars en Nicole, maar ook praktische informatie over werken bij Lunet als vakantiekracht. Later krijgt de campagne een vervolg op social media. Naast de online campagne zijn er regionale mbo- en hbo-scholen benaderd. Zij attenderen met verschillende posters en flyers hun studenten op de mogelijkheden tot vakantiewerk bij ons. 

Meer informatie of vragen
Heb je een vraag over vakantiewerk of wil je meer informatie? Neem contact op met de afdeling werving & selectie, e-mail: wervingenselectie@lunetzorg.nl of via telefoonnummer: 088 551 53 45.