Koninklijke onderscheiding voor vrijwilliger Gi Wouters

13 april 2022
Gi Wouters En Burgermeester Eersel Wim Wouters Verkleind

Vrijwilliger bij Lunet vanaf het eerste uur

Lunet vrijwilliger Gi Wouters heeft op 13 april een Koninklijke onderscheiding gekregen. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst in het restaurant van woonpark De Donksbergen. De Koninklijke onderscheiding werd uitgereikt door Wim Wouters, burgemeester van gemeente Eersel en Hilda Barnhoon, lid Raad van Bestuur Lunet.

Gi is vrijwilliger bij Lunet vanaf het eerste uur en zet zich al 50 jaar in voor verschillende cliënten van Lunet. Maar ook als Taalmaatje bij Welzijn De Kempen, als voormalig adjunct-directeur van het speciaal onderwijs De Groote Aard en als lid van de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad van KempenKind, heeft hij zijn sporen achtergelaten in de wereld van zorg en welzijn in De Kempen.

Gi brengt plezier en ontspanning in het leven van cliënten. Hij laat hen stralen. Hij weet wat cliënten nodig hebben en haalt het beste in hen naar boven. Gi doet dit op een natuurlijke wijze, met geduld en empathie voor betrokkenen. (Uit aanvraag Koninklijke onderscheiding).

We bedanken Gi voor zijn jarenlange en tomeloze inzet als vrijwilliger en feliciteren hem met de verdiende Koninklijke onderscheiding.

Vrijwilliger worden
Lees hier meer over vrijwilliger worden bij Lunet.