Lever voortaan je oude elektrische apparaten in bij De Donkse Hoef in Duizel

04 april 2022
Wecycle

Landelijk Wecycle inzamelpunt voor kleine elektrische apparaten

Dagbestedingslocatie De Donkse Hoef is een landelijk Wecycle inzamelpunt voor kleine elektrische apparaten. Iedereen kan voortaan kleine apparaten inleveren waar een stekker aan vast zit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (mobiele) telefoons, opladers, boxjes, stofzuigers, elektrische tandenborstels en elektrisch gereedschap. De maximale afmeting van het apparaat is de grootte van een televisie. Een wasmachine kan dus niet worden ingeleverd bij De Donkse Hoef.

Behalve een gezonde kijk op duurzaamheid, is dit recycleproject een prachtig voorbeeld van inclusieve dagbesteding. Zowel de cliënten als de begeleiding zijn erg trots dat ze een landelijk inzamelpunt zijn en hebben er veel zin in.

Openingstijden
Inleveren van kleine elektrische apparaten kan van ma t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur. En als je er dan toch bent, neem dan eens een kijkje in de Tuinkas. Ze verkopen er heerlijke onbespoten seizoensgroenten van eigen land zoals winterprei, courgettes, peultjes, sla, uien, nieuwe aardappelen en boerenkool en verse eieren.