Online oriëntatiemarkt voor nieuwe BBL-leerlingen en zij-instromers

12 mei 2022
Vrouw Boeken Lezen

Maak jij er werk van?

Leer jij graag in de praktijk en wil je daarnaast direct werkervaring opdoen in de gehandicaptenzorg? Of denk jij weleens na over een carrièreswitch naar zorg en welzijn? Aankomende maanden organiseren we online oriëntatiemarkten zodat jij meer te weten kan komen over werk- en leertrajecten bij Lunet.

Ik maak er werk van!
De oriëntatiemarkt is een online bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst kom je van alles te weten over het werken in de gehandicaptenzorg. Aan welke cliënten biedt Lunet ondersteuning? Wat voor werklocaties zijn er? Hoe ziet je dag eruit? En welke opleidingsmogelijkheden zijn er? Kortom je komt erachter wat het werken bij Lunet bijzonder maakt! Maak jij er werk van?

Natuurlijk is er ook de tijd om vragen te stellen. Heb jij interesse in een leer-werktraject op MBO 3 of 4 niveau en wil je je graag verder oriënteren binnen de gehandicaptenzorg? Meld je nu aan voor een van de bijeenkomsten.

Aanmelding en data
Aanmelding kan via onderstaand contactformulier. De online bijeenkomsten zijn op de volgende data:

  • Dinsdag 13 September 16.00 - 17.00 uur
  • Dinsdag 18 Oktober 16.00 - 17.00 uur
  • Dinsdag 15 November 16.00 - 17.00 uur
  • Dinsdag 13 December 16.00 - 17.00 uur

Meer informatie
Voor de online bijeenkomsten kunnen zich maximaal 10 deelnemers aanmelden per bijeenkomst. Wanneer je je aanmeldt ontvang je van ons een link waarmee je kunt inloggen voor de online bijeenkomst. Vind je het leuk om een kijkje te nemen op een van onze locaties? Meld je dan ook aan voor een van onze rondleidingen. De link hiervoor volgt later dus houd de website in de gaten!