Solliciteren bij Lunet zonder sollicitatiebrief

21 mei 2022
Email 1975010

We vragen aan sollicitanten alleen nog een cv

Door de veranderende zoektocht van kandidaten, de toenemende krapte op de arbeidsmarkt, de gewenste snelheid in procedures en ook omdat tijden veranderen door bijvoorbeeld de komst van digitale media is besloten de sollicitatieprocedure bij Lunet aan te passen. Daarom is het vanaf 1 juni 2022 niet meer nodig om met een motivatiebrief bij Lunet te solliciteren. We vragen aan sollicitanten alleen nog een cv toe te voegen.

In gesprek
Waar we voorheen nog een sollicitatiebrief en CV ontvingen om vervolgens door selectiegesprekken met verschillende kandidaten de juiste kandidaat te selecteren, gaan we nu anders te werk. “Iedereen die solliciteert via de website van Lunet wordt binnen drie werkdagen gebeld door een recruiter”, vertelt Daniella van Buel, teamleider Werving & Selectie. “In een telefoongesprek wordt gevraagd naar de motivatie, naar hun wensen en worden de mogelijkheden besproken om te komen tot de meest perfecte match.”