Aanvullend onderzoek zwembaden Lunet

08 juni 2022
Zwembad 3

Samen met de CCR en CCvR wordt aanvullend onderzoek gedaan

Op 17 mei heeft de Raad van Bestuur een voorgenomen besluit gestuurd naar de medezeggenschapsraden om de drie zwembaden van Lunet per 1 september te sluiten. Een beslissing die uiteraard voor niemand gemakkelijk te nemen is. We begrijpen dat dit veel oproept bij zowel cliënten, vertegenwoordigers als medewerkers.

Hilda Barnhoorn: “De vragen en opmerkingen over het voorgenomen besluit zijn gehoord en uiteraard ook serieus genomen. De CCR en CCvR hebben ons gevraagd aanvullend onderzoek te doen om te kijken of het sluiten van de zwembaden echt onvermijdelijk is. Dit gaan we, samen met hen, ook doen. Tegelijkertijd kijken we ook naar het programma van de mensen die nu gebruikmaken van onze zwembaden. Als dat traject is afgerond kijken we opnieuw naar het voorgenomen besluit. Tot die tijd wordt de definitieve beslissing uitgesteld.”

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen, onder andere via onze nieuwsbrieven en deze website.