LuuXX Bladel opent de deuren

09 juni 2022
Luuxx Bladel Opent De Deuren

Je bent welkom voor een hapje en een drankje

Op vrijdag 10 juni opent LuuXX Bladel haar deuren. Deze ontmoetingsruimte en dagbestedingslocatie voor alle cliënten van Lunet is al wel langer in gebruik, maar vanwege corona is een feestelijke opening niet mogelijk geweest. Maar nu het wel kan, doen ze het ook meteen goed. Iedereen is welkom voor een hapje en een drankje aan de Torendreef 22 in Bladel vanaf 15.00 uur.

LuuXX
LuuXX Bladel is een van de meerdere LuuXX-locaties van Lunet in Eindhoven en De Kempen. Elkaar ontmoeten, gezelligheid en samen dingen doen en samen werken zijn de ingrediënten van dit concept. En ook in Bladel aan de Torendreef komen elke dag mensen bij elkaar. Mensen die graag meedoen in de samenleving en dit aan anderen willen laten zien.