Bewoner Trainingshuis in podcast over zelfstandigheid

11 juli 2022
Bewoner Trainingshuis In Podcast Over Zelfstandigheid

Stappen zetten om steeds zelfstandiger te worden

Tom (21), één van onze bewoners van het Trainingshuis, is te horen in een aflevering van De Bijzonder Normale Podcast van Eva van der Veer. Eva klets in elke aflevering met iemand met een licht verstandelijke beperking. Dit keer met Tom. Aan de hand van vragen en stellingen praten ze over het thema zelfstandigheid. Een belangrijk thema voor Tom, omdat hij in zijn leven allerlei stappen zet om steeds zelfstandiger te worden.

Ook op youtube
De aflevering met Tom is ook te beluisteren op YouTube.

Deze video wordt door uw cookie instellingen geblokkeerd. Om deze content te kunnen zien moet u uw cookie instellingen aanpassen en marketing cookies toestaan.