... En we wonen hier nog lang en gelukkig

25 juli 2022
En We Wonen Hier Nog Lang En Gelukkig

Nieuwe woonlocatie in Geldrop voor 36 Lunet cliënten

Eind juni verhuisden 36 Lunet cliënten naar een eigen appartementje in de Schildknaap. Ze zijn de eerste bewoners van het Jonkvrouw-complex in Geldrop.

Op zaterdag 16 juli was de Lunet opening van de Schildknaap. De opening werd druk bezocht door bewoners, familie en collega’s. Aansluitend aan de opening kwamen de buurtbewoners een kijkje nemen.

Bewoner Koen had een mooie speech voorbereid met nog wat tips voor zijn medebewoners. “Het verhuizen was stressvol en nu is het tijd om na te denken over je huis. Waar word je gelukkig van? Koop spulletjes waar je blij van wordt, dan wordt het jouw stekkie, plekkie, mancave". Koen sloot af met de sprookjesachtige woorden “...en we wonen hier nog lang en gelukkig”.

Enthousiaste buren
Rond 13.00 uur was de opening afgelopen en startte de inloopmiddag voor de buurtbewoners. Ook de buren waren in grote getalen aanwezig. Sommige vonden het zo leuk dat ze overwegen om vrijwilliger te worden.

Begeleid wonen in de wijk
Lunet heeft in Eindhoven en de omliggende gemeenten diverse mogelijkheden om begeleid te wonen in de wijk. Ideaal voor volwassenen die willen leren om zelfstandig te wonen; in de eigen wijk, met de ondersteuning die nodig is.