Vrijwilligerswerk voor één dag: maatschappelijk verantwoord ondernemen

14 juli 2022
Vrijwilligerswerk Voor Een Dag Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Cliënten beleven onvergetelijke dag!

Bedrijven geven steeds vaker een andere invulling aan hun jaarlijkse bedrijfsuitje. Zo krijgt Lunet regelmatig het verzoek of cliënten een middag mee op pad gaan met een bedrijfsteamuitje. Dat is nog eens werk maken van maatschappelijk verantwoord ondernemen! Een mooie ontwikkeling die we graag aanmoedigen. Want voor cliënten is een dagje uit niet vanzelfsprekend.

Een onvergetelijke dag
Zo hebben cliënten van de Willem Schorerstraat in Eindhoven samen met hun begeleider en medewerkers van Axians een fantastische dag gehad in de Beekse Bergen. Een onvergetelijke dag voor onze cliënten en een dankbaar bedrijfsuitje voor Axians.

Van safariboot tot frietje
"We begonnen met een safaritocht op de boot" vertelt Danielle de Vroome, begeleider op de Willem Schorerstraat. "Tijdens de boottocht leerden de cliënten, begeleiders en medewerkers van Axians elkaar kennen. De hele dag hebben we samen doorgebracht en hebben de medewerkers van Axians ons geholpen met het duwen van de rolstoel. Ook maakten ze samen foto's van de prachtige dieren. Onderweg werd er volop gekletst maar vooral grapjes gemaakt. Op het einde trakteerde de medewerkers van Axians ons op een heerlijk frietje mét snack! Een verrassing voor onze cliënten. De dag werd afgesloten met een speech van drie bewoners. Met een grote glimlach op ons gezicht gingen we allemaal weer terug naar huis. We zijn Axians enorm dankbaar voor deze superleuke dag! Zo goed geregeld, maar vooral de gezelligheid en de grapjes blijven ons bij!"

Maak van jouw bedrijfsuitje een onvergetelijke dag voor cliënten
Wil je met jouw bedrijf een andere invulling geven aan het bedrijfsuitje door met onze cliënten op pad te gaan? Neem dan contact op met Patricia Peters, vrijwilligerscoördinator van Lunet, via vrijwilligerswerk@lunetzorg.nl