Bijeenkomst voor verwanten op 13 en 31 oktober

15 september 2022
Luet 1920X1080

Over de laatste ontwikkelingen binnen Lunet

We vinden het belangrijk om verwanten te betrekken en bij te praten over de ontwikkelingen bij Lunet. Daarom wordt op 13 en 31 oktober een bijeenkomst voor verwanten georganiseerd. De bijeenkomst is een vervolg op de online uitzendingen die in corona tijd zijn gehouden.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen we over de laatste ontwikkelingen binnen Lunet en gaan we in gesprek over hoe we binnen die ontwikkelingen passende zorg, ondersteuning en een betekenisvolle daginvulling geven aan onze cliënten. De bijeenkomst bestaat uit een plenaire sessie en een informatiemarkt.

Plenaire sessie
Er zijn tijdens de bijeenkomst 2 plenaire sessies, waarin we met elkaar in gesprek gaan over de laatste ontwikkelingen binnen Lunet.

Informatiemarkt: Ontmoet, in gesprek en beleef!
Op de informatiemarkt laten we samen met cliënten zien hoe we invulling geven aan een betekenisvolle daginvulling. Cliëntbegeleiders, coördinerend begeleiders, jobcoaches en cliënten vertellen erover op de informatiemarkt.

Programma
18:30 uur: aanvang met koffie, thee en soep.
19:00 - 20:30 uur: informatiemarkt 
18:45 uur en 19:30 uur: Plenaire sessie (+/- 30 minuten)

Meer informatie
Verwanten hebben een uitnodiging ontvangen en kunnen zich aanmelden voor één van de bijeenkomsten. Heb je de uitnodiging niet ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. Heb je een vraag over de bijeenkomsten? Stuur een e-mail naar communicatie@lunetzorg.nl

Locatie bijeenkomsten

  • 13 oktober 2022: LuuXX Eersel, Areven 3A, 5521 BA Eersel
    Tijd: 18:30 - 20:30 uur
  • 31 oktober 2022: Dagbesteding De Spaken, Dupuislaan 2, 5623 EM Eindhoven
    Tijd: 18:30 - 20:30 uur

Meld je aan

Kom je naar één van de bijeenkomsten? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Beide bijeenkomsten zijn van 18.30 tot 20.30 uur. Indien je niet om 18.30 uur aanwezig kan zijn, is dat geen probleem. De bijeenkomsten hebben een vrije inloop.

Het formulier is gesloten. Aanmelden is niet meer mogelijk.
Vul hierin met hoeveel personen je naar de bijeenkomst komt