Locatie voor voorschoolse groepsbehandeling geopend in Geldrop

09 september 2022
Kinderdienstencentrum Jongen Lunet

Feestelijk en warm welkom voor kinderen en ouders

Eindelijk was het zover! Op maandag 5 september zijn de deuren geopend van het nieuwe Kinderdienstencentrum in Geldrop. De eerste kinderen en hun ouders werden feestelijk en warm verwelkomd in hun groep.

Voorschoolse groepsbehandeling
Op de nieuwe locatie in Geldrop zijn twee groepen gestart. Dagelijks komen kinderen tussen de twee en zes jaar met een ontwikkelingsachterstand naar het Kinderdienstencentrum toe. Voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand is het belangrijk hen zo vroeg mogelijk te stimuleren in de ontwikkeling. Het leren op de groepen gaat spelenderwijs. Er wordt gekeken naar wat ieder kind nodig heeft.

Groeiende vraag
De nieuwe locatie in Geldrop is een gevolg van een groeiende vraag naar voorschoolse groepsbehandeling. Een geschikt dependance is gevonden in het Laar in Geldrop, een locatie waar dagbesteding voor onze cliënten wordt aangeboden. Twee lokalen in dit voormalige schoolgebouw aan de Stationsstraat 38 zijn omgetoverd tot de Kevers en de Vlinders.

Lees meer over voorschoolse groepsbehandeling.