Stem op 'De Vrienden van Lunet'

15 september 2022
Vrienden Van Lunet

Tijdens de Rabo ClubSupport t/m 27 september

De Vrienden van Lunet doen ook dit jaar mee met Rabo ClubSupport. Deze actie is door Rabobank in het leven geroepen om clubs en verenigingen te helpen met kennis, netwerk en geld. De bank geeft ieder jaar een deel van hun winst terug aan verenigingen, en dus ook aan de Vrienden van Lunet.

Leden van Rabobank kunnen vanaf 5 t/m 27 september 2022 stemmen. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter de bijdrage van Rabobank aan de Vrienden van Lunet. Klik hier en zoek naar de Vrienden van Lunet en breng je stem uit.

Over de Vrienden van Lunet zorg
Misschien heb je al wel eens van ze gehoord, de Vrienden van Lunet. Deze bijzondere groep mensen zet zich in voor de cliënten van Lunet. Met behulp van donaties organiseren zij allerlei leuke activiteiten of iets extra’s. Bijvoorbeeld een dagtripje, een aangepaste computer of een belevingstuin. Zo vergoten de Vrienden van Lunet de kwaliteit van het leven van mensen met een verstandelijke beperking. De stichting helpt bovendien individuele mensen die incidenteel onvoldoende financiële middelen hebben voor hun levensonderhoud. Soms hebben zij de bestaande mogelijkheden en (wettelijke) regelingen al maximaal benut. Dan helpen de Vrienden van Lunet hen weer op weg. Benieuwd naar wat de Vrienden allemaal doen? Kijk dan eens op www.vriendenvanlunetzorg.nl

Alvast bedankt voor jouw stem!