Kleine Berg laat vazen lachen tijdens DDW '22

31 oktober 2022
Kleine Berg Liet Vazen Lachen Tijdens DDW '22

De DDW '22 liep van 22-30 oktober. Lunet doet om de 2 jaar mee

In de etalages van LuuXX Kleine Berg lachte de 'gezichtvazen' je tegemoet. Want speciaal voor de Dutch Design Week 2022 (DDW '22) deden cliënten van de Kleine Berg mee aan speciale workshops. Ze tekende een zelfportret die vervolgens in de kleigieterij werden omgezet in 'gezichtvazen'.

De kenmerken die de cliënten van de Kleine Berg belangrijk vonden van zichzelf, werden verwerkt zoals een bril, een pukkeltje of de PSV-oorbellen. Daarna werden de gezichtsvazen beschilderd en afgebakken in de kleioven. Een mooi en treffend geheel op de Kleine Berg.

De DDW '22 liep van 22-30 oktober. Lunet doet om de 2 jaar mee. Vorig jaar met het thema 'Onbeperkt lekker' en in 2023 zullen de creatievelingen van de Kleine Berg ook weer helemaal los gaan. Maar helemaal stilzitten en niks doen tijdens de DDW van dit jaar, konden ze ook weer niet. Vandaar de 'gezichtvazen'.