Bezoek de sfeermarkt bij De Donkse Hoef

16 november 2022
Bezoek De Sfeermarkt Bij De Donkse Hoef

Op donderdag 24 november van 12.30 tot 15.30 uur vind je een origineel cadeau voor jezelf of een ander

Rondsnuffelen, ontmoeten, verrast worden en smullen. Dat kan allemaal tijdens de jaarlijkse Sfeermarkt bij De Donkse Hoef op woonpark De Donksbergen. Want op donderdag 24 november is iedereen welkom tussen 12.30 - 15.30 uur.

Kom een kijkje nemen op deze gezellige markt
Verschillende kramen met allerlei mooie, unieke en handgemaakte producten gemaakt door dagbestedingslocaties van Lunet zoals: Bakkerij LuuXX, LuuXX Eersel/Bladel, DAC De Donksbergen, De Werkschuur, De Voederhuisjes, De Groote Aard en natuurlijk De Donkse Hoef zelf.

Nieuwsgierig geworden en op zoek naar een origineel cadeau. Voor een ander, of voor jezelf? Iedereen is welkom en je vindt altijd wel iets aan De Berkvenseweg 2 in Duizel. Neem ook eens een kijkje in de online etalge van LuuXX.