Studio Lunet is het nieuwe radiostation van Lunet

07 november 2022
Studio Lunet Is Het Nieuwe Radiostation Van Lunet (1)

Elke werkdag te beluisteren tussen 13.00 tot 15.45 uur

Op vrijdag 4 november kwam de digitale verbinding tot stand en was radio Studio Lunet voor het eerst wereldwijd te beluisteren. Een spannend moment voor onze radiomakers, maar de eerste uitzending verliep vlekkeloos. Wil je ook graag luisteren? Studio Lunet - radio voor iedereen - is elke werkdag te beluisteren tussen 13.00 tot 15.45 uur.

De afgelopen 25 jaar werden er al dagelijkse radio-uitzendingen verzorgd door de cliëntmedewerkers van Radio Henrica in Eindhoven. Deze radioprogramma's werden goed beluisterd door iedereen in het monumentale pand aan de Kleine Berg, maar verder dan deze muren kwam het bereik niet. Daar is nu verandering in aangebracht door de radiomakers digitaal te verbinden met de rest van de wereld. De bandbreedte wordt zogezegd opgerekt van een tiental luisteraars naar bijna 8 miljard.

Studio Lunet brengt elke werkdag tussen 13.00 tot 15.45 uur muziek ten gehore voor iedereen. En de muziek wordt elk uur afgewisseld met een nieuwsuitzending. In de toekomst willen de enthousiaste radiomakers ook meer interviews gaan doen, leuke spelletjes, een verzoekjesprogramma en gasten uitnodigen.