Een thuis in de buurt. De wijkpunten van Lunet

Bij de wijkpunten van Lunet is iedereen welkom. Buurtbewoners én cliënten kunnen er terecht voor sociale contacten, een kop koffie, gezelligheid, samen koken en eten, dagbesteding en gezamenlijke activiteiten. Bij elk wijkpunt zijn professionele zorgmedewerkers aanwezig die ervoor zorgen dat je precies de hulp en ondersteuning krijgt waar je naar op zoekt bent. De wijkpunten werken als het kan samen met collega-hulpverleners, scholen en huisartsen, maar ook met lokale ondernemers. Er is altijd wel wat te doen en te beleven.

Pluspunt Samie

Onze wijkpunten

Bij wijkpunt het Pluspunt in Woensel is iedereen welkom die op zoek is naar gezelligheid, sociale contacten of een gezonde verse maaltijd is welkom. Er is altijd een kop koffie en er is professionele begeleiding aanwezig.

Activiteiten
Bij het Pluspunt kun je wekelijks op vaste avonden kaarten, darten, film kijken en koken, en in de zomer hardlopen, fietsen en voetbal kijken. Elke maand is er een interessante thema-avond over bijvoorbeeld ‘Brandveiligheid’, ‘Fietsen maken’ of ‘Relaties’. Iedere avond kun je tegen betaling genieten van een gezond driegangenmenu.

Dagbesteding
Er is een gevarieerd aanbod aan dagbesteding. Zo is er een horecagroep die dagelijks verse maaltijden bereidt, een creatieve groep die onder andere houten meubels maakt en een groenploeg die de tuinen in de buurt onderhoudt.

Adres 

Van Thienenlaan 49-53
5622 BB Eindhoven

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 15.00-21.00u

Zaterdag 15.00-21.00u

 

Iedereen is welkom bij wijkpunt Bladel. Elkaar ontmoeten, samen dingen doen en genieten van de leuke dingen in het leven staan centraal.

Activiteiten
Op dinsdag- en donderdagavond wordt gekookt en kun je aanschuiven voor een warme maaltijd. Daarna gezellig natafelen met koffie of thee. Op woensdagochtend is er laagdrempelige dagbesteding voor mensen die het fijn vinden om te knutselen. Als de coronamaatregelen het toelaten, starten we weer met wekelijks darten, de wandelclub en de tweewekelijkse bingoavond.

 

Adres 

Torendreef 22
5531 ET Bladel

Openingstijden
Dinsdag 17.15-20.00u
Woensdag 09.00-12.00u voor dagbesteding
Donderdag 17.15-20.00u

 

Bij de wijkpunten van De Kempen in Bladel en Eersel staan ontmoeten en verbinden centraal. Er is altijd een warm welkom voor cliënten en buurtbewoners met een ondersteuningsvraag. Tijdens de openingsuren kun je een beroep doen op de professionele medewerkers van Lunet.

Activiteiten
Bij beide wijkpunten vinden er allerlei activiteiten plaats zoals het gezamenlijk vieren van de feestdagen, bingo-, dart- en spelletjesavonden, knutselen, brunchen, dineren en weekenduitstapjes.

 

Adres

Wijkpunt Bladel
Alberdingk Thijmlaan 18
5531 TL Bladel

Wijkpunt LuuXX Eersel

Areven 3a

5521 BA Eersel

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 16.00-20.00u

 

Ben je op zoek naar gezelligheid, sociale contacten, een lekkere maaltijd of een leuke activiteit? Dan ben je van harte welkom bij wijkpunt LuuXX Budel.

Activiteiten
Op maandagavond koken we een gezonde warme maaltijd. Daarnaast kun je een aantal avonden per maand deelnemen aan activiteiten zoals spelletjes, wandelen, knutselen, samen lekkere dingen koken en nog veel meer. Ook bieden we ontwikkelingsgerichte dagbesteding aan in een kleinschalige, beschermde en sfeervolle omgeving. Van arbeidsmatige werkzaamheden, tot creatief bezig zijn, yoga en nog veel meer.

 

Adres

Dr. Anton Mathijssenstraat 32
6021 CL Budel

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09.00-16.00u

Contact

Tel. 06-82 49 65 41
Mee-eten op maandag, tel. 06-46 24 36 33

Bij wijkpunt LuuXX Eersel staat ontmoeten en verbinden centraal. Er is altijd een warm welkom voor cliënten en buurtbewoners met een ondersteuningsvraag. Tijdens de openingsuren kun je een beroep doen op de professionele medewerkers van Lunet.

Activiteiten
Er vinden allerlei activiteiten plaats zoals het gezamenlijk vieren van de feestdagen, bingo-, dart- en spelletjesavonden, knutselen, brunchen, dineren en weekenduitstapjes.

Adres
Areven 3a

5521 BA Eersel

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 16.00-20.00u

Woon je in Geldrop of omgeving en ben je op zoek zijn naar gezelligheid, sociale contacten, een lekkere maaltijd of een leuke activiteit? Dan is wijkpunt Geldrop misschien wel iets voor jou. Er is altijd een kop koffie, een luisterend oor, andere buurtbewoners en een professioneel oog aanwezig.

Activiteiten
Op vier avonden in de week koken we een lekkere en gezonde warme maaltijd. Voor een kleine vergoeding kun je aanschuiven. Daarnaast kun je op een aantal avonden per maand deelnemen aan activiteiten zoals een foto workshop of een spelletjesavond. Er worden ook informatieavonden gehouden over bijvoorbeeld ‘Opvoeding’ of ‘Reizen met openbaar vervoer’. Op de activiteitenkalender in het wijkpunt zie je precies wat er elke maand te beleven valt.

 

Adres 

Heuvel 22

5664 HL Geldrop

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag om de week:

16.00-19.30u voor koffie
17.30-18.15u voor eten

Vanaf 19.30u maandelijks activiteiten/bijeenkomsten

Bij wijkpunt LuuXX Gestel is iedereen welkom die op zoek is naar gezelligheid, sociale contacten, maaltijden, dagbesteding en activiteiten. Er is altijd koffie, een luisterend oor en een professioneel oog.

Activiteiten
Kom gezellig darten, kaarten, film kijken of koken. Iedere woensdag- en donderdagavond wordt er warm gegeten. Een team van enthousiaste cliënten en vrijwilligers zorgt voor een gezond driegangenmenu. Voor de maaltijden vragen we een vergoeding.

 

Adres
Franz Leharplein 20
5654 AZ Eindhoven

Openingstijden

Maandag 16.00-20.00u, 17.30u eten

Dinsdag 14.00-20.00u, 17.30u eten
Woensdag 14.00-20.00u, 17.30u eten

Donderdag 16.00-20.00u, 17.30u eten

Vrijdag 16.00-20.00u, 17.30u eten

Wijkpunt LuuXX Valkenswaard is een laagdrempelige, gezellige en veilige ontmoetingsplek waar iedereen welkom is die op zoek is naar gezelligheid, sociale contacten, maaltijden, dagbesteding en activiteiten. Er is altijd koffie en een luisterend oor.

Activiteiten
Bij het wijkpunt kun je darten, kaarten, film kijken en koken. Ook kun je er ‘s avonds komen eten. Een team van enthousiaste cliënten en vrijwilligers zorgt voor een gezond driegangenmenu. Voor de maaltijden vragen we een en vergoeding.

Dagbesteding/werken en vrijwilligers
Wij hebben diverse plaatsen beschikbaar voor dagbesteding en werken bij het wijkpunt. Ook vrijwilligers zijn altijd van harte welkom!

Download de flyer wijkpunt LuuXX Valkenswaard

Openingstijden
Inloop op dinsdag, donderdag en zaterdag van 16.00 - 21.00 uur.

Adres
Willibrorduslaan 43
5552 HB Valkenswaard

Het is altijd gezellig bij wijkpunt Nuenen. Iedereen is van harte welkom om elkaar te ontmoeten, samen een kop koffie te drinken of een activiteit te ondernemen. Er zijn altijd professionele medewerkers van Lunet aanwezig. Zij helpen je graag.

Activiteiten
Elke dag koken en eten we samen. Wil je blijven eten? Dan vragen we een kleine vergoeding.

Je kunt dagelijks koffie komen drinken van 16.00 tot 17.30 uur en van 19.00 uur tot 20.00 uur. Je hoeft je niet op te geven dus je kunt zo naar binnen lopen.

Ongeveer een keer per zes weken organiseren we een activiteit. Vraag ernaar bij het wijkpunt.

 

Adres
Sint-Annagildelaan 11
5673 ME Nuenen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 16.00-20.00u

Zaterdag, zondag en feestdagen 16.30-19.30u

Wijkpunt Veldhoven is gevestigd in ontmoetingscentrum ’t Tweespan. Zowel cliënten van Lunet als van andere zorgaanbieders zoals Lumens zijn welkom. Je kunt elkaar ontmoeten en er is de mogelijkheid voor een gesprek met professionele begeleiders

ontmoetingscentrum ’t Tweespan

Activiteiten
Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals een barbecue of uitstapjes. Ook kun je bij ons komen eten. Op de Facebookpagina van ’t Tweespan kun je alle activiteiten vinden.

Facebookpagina van ’t Tweespan

Adres
Mira 2
5505 AT Veldhoven

Wijkpunt PSV is een arbeidsmatige dagbestedingslocatie en ontmoetingsplek in het Philips Stadion. Bedoeld voor cliënten van Lunet, maar ook voor cliënten van andere zorgaanbieders. Het wijkpunt is een initiatief van Lunet en de PSV Foundation.


Werkzaamheden

  • Vanuit het wijksteunpunt worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd
  • De stadionploeg verricht in en om het Philips Stadion en trainingscomplex De
  • Herdgang onderhoudswerkzaamheden en werkt aan taken in opdracht van PSV
  • De serviceploeg verleent op wedstrijddagen (voor, tijdens en na de wedstrijd) hand- en spandiensten in het stadion
  • De nabeschouwingsgroep bespreekt wekelijks het voetbal
  • De horecagroep bereidt verse maaltijden


Activiteiten

Op maandagavond is het mogelijk om gezamenlijk een gezond driegangenmenu te eten tegen een kleine vergoeding. Dinsdagmiddag bieden we activiteiten aan met de nadruk op gezondheid, gezelligheid en ontmoeting.

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die onze ploeg ondersteunen tijdens hun werkzaamheden. Wil jij een keer kennismaken of meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 040-250 53 15

 

Adres
PSV-laan 81
5616 LX Eindhoven
Philips Stadion
Ingang 29


Openingstijden
Maandag 12.45-19.30u

Dinsdag t/m vrijdag 9.15 uur-16.00u

Het wijkpunt Strijp kun je vinden in ‘Het Struikske’ in stadsdeel Strijp in Eindhoven. Iedereen die op zoek is naar gezelligheid, sociale contacten of een gezonde verse maaltijd is welkom. Er is altijd een kop koffie en er is professionele begeleiding aanwezig.

Activiteiten
Op Het Struikske wordt op werkdagen vers gekookt, vaak samen met vrijwilligers.

 

 

Adres
Struyckenstraat 10
5652 GM Eindhoven

Openingstijden
Maandag t/m donderdag 16.30-19.00u
Vrijdag 16.30-21.00u
In weekenden gesloten.

Openingstijden feestdagen

2e Paasdag, 2e Pinksterdag en 2e Kerstdag lunch 12.00-15.00u

Oudejaarsdag 19.00-01.00u