Stagiair, Team Beweegcentrum

  • 0 uur
  • MBO
Waar ga je stagelopen?  
De doelstelling van het team beweging is: “samen met de cliënt biedt het beweegcentrum een gezonde en plezierige beweegomgeving onder professionele begeleiding”. Als begeleider bewegen ben je flexibel inzetbaar op de verschillende onderdelen van het beweegaanbod zoals zwemmen en fitness. Het team bewegen kent een locatie op locatie Donksbergen in Duizel en Locatie Eckartdal in Eindhoven. 
 
Welke doelgroep kom je daar tegen?  
Een van onze belangrijkste uitgangspunten is dat iedereen kan bewegen. Het beweegcentrum is voor alle cliënten binnen Lunet zorg. Bij alle cliënten is sprake van een verstandelijke beperking. De cliënten variëren qua leeftijd en ontwikkelingsniveau.  
 
Wat ga je leren?  
Beweegactiviteiten aanbieden in de gymzaal, fitness en zwembad. En het begeleiden/ lesgeven aan mensen met een verstandelijke beperking. 
 
Wat verwachten wij/vinden wij belangrijk?  
Dat je: 
  • Afspraken na komt 
  • Respect hebt voor de cliënten 
  • Open staat voor feedback 
  • Een actieve leerhouding laat zien 
Wat zijn je werktijden en werkdagen?  
De werktijden zijn regelmatig de diensten zijn van 08.30 tot 16.30. 
 
Arbeidsvoorwaarden 
Bij een stage van 36 uur per week ontvang je een vergoeding van €400,- bruto per maand, inclusief onkostenvergoeding. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato. De reiskosten zijn verwerkt in deze stagevergoeding. 
 
Met welke opleiding kan ik hier stagelopen?  
Leerjaar 3 of 4; Niveau 3 of 4 Sport en bewegen Summa sport  
 
Solliciteer! 
Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek? En heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact op nemen met Mark Waterschoot via 06-57198720. 
 
Alle stagiairs dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandig
Solliciteer