Pagina Brede Banner Website (6) (1)

Klankbord bijeenkomsten zorgpaden Lunet

Vanaf dit jaar werkt Lunet met zorgpaden. We kijken daarbij naar welke zorg en ondersteuning iemand nodig heeft en wat iemand belangrijk vindt als het gaat om wonen, leren of werken.

Wandel je met ons mee?

Binnen een zorgpad komen belangrijke zaken aan bod. Het proces van uitwerking en invoering op de locatie doen we samen. En met samen bedoelen we cliënten, verwanten/vertegenwoordigers en medewerkers. Vind je het leuk om hierover mee te praten?

Tijdens de bijeenkomst word je meegenomen in de opbouw van zorgpaden en- programma’s. Ook horen we graag van je wat jij denkt dat er nodig is op jouw locatie om dit samen goed te kunnen doen. De bijeenkomsten zijn niet bedoeld om in te gaan op individuele cases. Lunet zorgt voor een drankje en iets lekkers. De bijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur.

We starten de bijeenkomsten centraal met een uitleg over zorgpaden en zorgprogramma’s en wat we tot nu toe hebben gedaan. Daarna gaan we in gesprek in groepen om thema’s te bespreken.

Op de volgende momenten organiseren we klankbord bijeenkomsten over zorgpaden voor volwassenen. Binnen Kind Jeugd en Gezin heeft het klankborden al plaats gevonden, vandaar dat deze nu niet worden meegenomen.

Datum Locatie Tijdstip Zorgpad
13 juni De Donksbergen, Aula 17.00 - 18.30 uur EMB/EVB
17 juni Eckartdal, Kapel 16.30 - 18.00 uur EMB/EVB
24 juni De Donksbergen, Aula 18.30 - 20.00 uur LVB
26 juni Eckartdal, Fons Hendrikxzaal 18.30 - 20.00 uur LVB


Om iedereen die dat wil kans te geven om hierbij aanwezig te zijn, vragen we je om je aan te melden voor één bijeenkomst.