Logeerhuizen

Logeerhuis Jongvolwassenen Lunet Zorg

Soms is het prettig of nodig om tijdelijk ergens anders te wonen. Voor een paar dagen of wat langer. Bijvoorbeeld om de thuissituatie te ontlasten, voor overbruggingszorg, om te wennen aan een andere leefomgeving of als voorbereiding op het verlaten van het ouderlijk huis. Je bent dan van harte welkom in de logeerhuizen bij de woonparken Eckartdal en De Donksbergen. Hier kun je gebruikmaken van alle voorzieningen en krijg je precies die ondersteuning en begeleiding die nodig is. Je kunt bij ons logeren vanaf schoolgaande leeftijd.

Onze logeerhuizen

  • Logeerhuis Bon Bini bij woonpark Eckartdal voor jongeren en jongvolwassenen. Gezelligheid staat voorop: samen knutselen, boodschappen doen, koken, snoezelen of uitstapjes maken.
  • Logeerhuis Luna bij woonpark Eckartdal voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Ook naschoolse opvang is mogelijk.
  • Logeerhuis bij woonpark De Donksbergen voor kinderen vanaf 4 jaar met een verstandelijke beperking en andere behoefte aan begeleiding. Inclusief naschoolse opvang.
  • Logeerhuis Dommelen voor jongeren van 12 tot 23 jaar. Ook naschoolse opvang en training in zelfstandig(er) worden.