Luuxx Homepage Header 1920X1080px

Over LuuXX

LuuXX is een merk van Lunet waarbij leren, werken en meedoen centraal staan. LuuXX brengt mensen bij elkaar. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die mooie, zinvolle, kwalitatieve producten en diensten leveren. Mensen die zorgen en zorgen delen. Mensen die samen werken, wonen en leven van jong tot oud. Mensen in het hart van de samenleving.


Leren, werken, meedoen

Met het concept LuuXX spelen we in op de maatschappelijke trend om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen. Hiervoor ondersteunen we kwetsbare burgers op het gebied van wonen en werken. We bieden ze ambulante ondersteuning en mogelijkheden om te leren, werken. Participatie is onlosmakelijk onderdeel van elk begeleidingstraject. Wij ondersteunen en stimuleren cliënten om mee te doen in de samenleving, naar vermogen en vanuit de eigen kracht.

Stap voor stap vooruit

LuuXX zet in op werkcreatie. Werk gaat om zelfontplooiing, waardering en zingeving. Via de LuuXX productlijnen die we in samenwerking met onze werkplaatsen ontwikkelen gaan we voor mooi werk en nieuwe samenwerkingen met organisaties & bedrijven uit de regio.

Deelnemen?

Deelnemen aan activiteiten buitenshuis doe je om jezelf te ontwikkelen en persoonlijke doelen te halen. De participatieladder helpt je om heel gericht de juiste stappen te zetten en om vooruitgang in de gaten te houden. Stappen zet je. Met elkaar. Bekijk hier alle cliëntvacatures.

MVO

Staat Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) binnen je organisatie hoog op het vaandel? Denk dan eens aan de handgemaakte relatiegeschenken die onze cliënten maken. Op bestelling verzorgen wij graag maatwerk relatiegeschenken voor personeel of klanten. Interesse? Stuur een mail naar luuxx@lunet.nl

Werkgevers gezocht

Voor onze cliëntmedewerkers zijn wij altijd op zoek naar samenwerkingen met organisaties en bedrijven uit de regio. Zowel als werkgever als voor werkopdrachten.

Relatiegeschenken

Bezoek onze online etalage voor mooie relatiegeschenken of een leuk handgemaakt cadeau voor jezelf.

Naar webshop