Deelnameformulier wasverzorging

Gettyimages 975814434 Bew 1840 (2) (1)

Mogelijkheden wasverzorging bij Lunet

In onderstaand overzicht zie je de vier mogelijkheden wasverzorging bij Lunet. Je kunt je keuze digitaal doorgeven via het deelnameformulier op deze pagina. Vergeet ook niet de voorwaarden wasverzorging door te nemen. Deze vind je beneden op deze pagina.

Mogelijkheid A Zelf wassen (geen gebruik maken van faciliteiten van Lunet). Geen kosten
Mogelijkheid B Zelf wassen op woning of appartement (gebruikmaken van faciliteiten en wasmiddel van Lunet). € 13,75 per maand
Mogelijkheid C Aanbieden aan (externe) wasserij: al het persoonsgebonden wasgoed. € 74,50 per maand
Mogelijkheid D Tijdelijk aanbieden aan externe wasserij (kleding moet gemerkt zijn door en met kledinglabels van Lunet).

Startdatum: dag/ maand/ jaar
Einddatum: dag/ maand/ jaar

Indien de periode korter is dan 1 maand, worden de kosten voor 1 maand in rekening gebracht.
€ 74,50 per maand


Mogelijkheid B en/of C is niet op alle woningen van toepassing: overleg met de begeleiding voordat een keuze wordt gemaakt. Vul bij wijzigingen een nieuw formulier wasverzorging in. Bij verhuizing of stopzetting van het wassen door Lunet dient de cliënt/ wettelijk vertegenwoordiger dit te melden bij de Cliëntadministratie.

Deelnameformulier wasverzorging Lunet

Naam wettelijk vertegenwoordiger

De naam van de bewindvoerder/curator/financieel gemachtigde indien van toepassing. Ben je dit zelf? Vul dan jouw naam in.

Keuze wasverzorging

Maak hieronder je keuze.

Verklaring: alleen van toepassing bij optie B, C of D

Betrokken cliënt / wettelijk vertegenwoordiger gaat door het ondertekenen van deze verklaring akkoord met de aan deze verklaring verbonden voorwaarden. De voorwaarden zijn uitgereikt aan en bekend bij de cliënt / wettelijk vertegenwoordiger. Door ondertekening van deze verklaring gaat bovengenoemde cliënt / wettelijk vertegenwoordiger akkoord met het opnemen van deze uitgaven in de persoonlijke begroting van bovengenoemde cliënt en geeft het recht aan Lunet om maandelijks, uiterlijk op de laatste dag van de maand, het aangekruiste bedrag af te schrijven van het hieronder opgegeven rekeningnummer.

Zoals vermeld op de betaalpas
Via automatische incasso

Tijdelijk aanbieden aan externe wasserij

Alleen van toepassing bij mogelijkheid D. Kleding moet gemerkt zijn door en met kledinglabels van Lunet. Indien de periode korter is dan 1 maand, dan worden de kosten voor 1 maand in rekening gebracht.

Formulier ingevuld door

Vergeet niet onderstaand akkoord aan te vinken (*):