Gelieerde stichtingen

De Vrienden van Lunet en LUCA zijn stichtingen die zich inzetten voor cliënten van Lunet. Of er zijn medewerkers actief bij betrokken. Dit noemen we gelieerde stichtingen en we werken nauw met hen samen. Het is fijn dat wij kunnen rekenen op hun hulp en ondersteuning.

Vrienden van Lunet

Vrienden van Lunet zet zich in door iets extra’s te doen. Met donaties organiseren de Vrienden allerlei leuke dingen. Bijvoorbeeld een dagtripje, een aangepaste computer of een belevingstuin. Zo vergroten de Vrienden van Lunet de kwaliteit van leven van mensen met een verstandelijke beperking.

De stichting helpt bovendien individuele mensen die incidenteel onvoldoende financiële middelen hebben voor hun levensonderhoud. Soms hebben zij de bestaande mogelijkheden en (wettelijke) regelingen al maximaal benut. Dan helpen de Vrienden van Lunet hen weer op weg.

Doneren
Met donaties kunnen de Vrienden iets extra’s doen voor cliënten. Wil jij hieraan bijdragen? Word dan donateur. Je kunt je aanmelden via vrienden@lunet.nl. De Vrienden houden je dan op de hoogte van projecten die mede dankzij jouw bijdrage tot stand gekomen zijn.

Eenmalige schenking
Wil je bijdragen aan een goed leven voor cliënten? Dan kun je ook eenmalig of af en toe een bedrag schenken. Deze bijdrage is welkom op IBAN-nummer NL 44 RABO 0150 1552 63 onder vermelding van: donatie Vrienden van Lunet.

Bestuur
Het bestuur van stichting Vrienden van Lunet bestaat uit:

  • Aly Miedema
  • Anton Peeters
  • Leo van Lierop
  • Marcel Pijnappels
  • Rowena den Ouden

Ondersteuning vanuit Lunet:

  • Astrid Joosten


LUCA helpt je met je inkomsten en uitgaven

Stichting LUCA helpt je bij het beheer en de administratie van je persoonlijke inkomsten en uitgaven. LUCA streeft ernaar deze kosten zo laag mogelijk te houden. LUCA maakt geen winst en is door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling - ANBI. Eventuele schenkingen zijn dus aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Download informatie & brochures

Voor vragen over Luca kun je bellen naar 088-551 81 77 of een mail sturen naar luca@lunet.nl