Lunet Doet Mee Aan De Marathon Eindhoven

Lunet doet mee aan de Marathon Eindhoven

Vanuit Lunet doen we ook dit jaar weer mee aan de Your Marathon Challenge in Eindhoven

Op zaterdag 12 oktober willen we met zoveel mogelijk cliënten, collega’s en vrijwilligers de finish op de Vestdijk halen.

Your Marathon Challenge
De Your Marathon Challenge is een onderdeel van de Marathon Eindhoven. Meedoen aan deze uitdaging biedt een mooie motivatie om sportief en gezond bezig te zijn. Want er moet vooraf natuurlijk ook getraind worden. In de weken voorafgaand aan de marathon leggen alle deelnemers in totaal 41 kilometer af. Rollend, wandelend of rennend. Individueel of in groepsverband. Het maakt allemaal niet uit hoe en wanneer. Vervolgens leggen we op zaterdag 12 oktober met de hele groep de laatste 1.195 kilometer af naar de finish op de Vestdijk in Eindhoven.

Lunet shirt, medaille en certificaat
Alle Lunetdeelnemers krijgen een leuk Lunet shirt om in mee te lopen. Na het finishen ontvangen alle deelnemers ook een medaille en een certificaat.

Aanmelden
Meld jezelf, een cliënt of een groep cliënten vóór 31 juli aan via marathon@lunet.nl. Lunet betaalt de inschrijfkosten. Heb je vragen? Stuur dan gerust ook een e-mail.

Terugblik Marathon 2023
Vorig jaar, op zaterdag 7 oktober, kwamen maar liefst 166 cliënten, vrijwilligers en begeleiders van Lunet over de finish van de Your Marathon Challenge. Vol trots blikken we in onderstaande video nog even terug.