Ontwerp Zonder Titel (14)

Symposium ‘Levenslijn'

Kom alles te weten over de levenslijn van iemand met een beperking

Zaterdag 7 oktober 2023 zal het symposium ‘Levenslijn’ voor de eerste keer plaatsvinden in Son! We gaan het niet alleen hebben over de levenslijn van degene met de beperking, maar ook over andere levenslijnen die óók anders lopen dan verwacht. Het leven als ‘ouders van’ en het leven van broertjes en zusjes verschilt vaak wezenlijk van dat van andere mensen. Het is een leven met de nodige hobbels, uitdagingen en met – soms – ongelooflijk veel verdriet om wat er niet zal zijn.

Maar het brengt ook heel veel mooie momenten met zich mee. Gedurende deze dag is er ruimte om ervaringen te delen en elkaar te ontmoeten. Er zijn diverse interessante sprekers – tijdens de plenaire sessie en bij de workshops. Daarnaast is er een infomarkt met aanbieders van vrijetijdsactiviteiten, hulpmiddelen, zorginstellingen en speciaal onderwijs. Ook Lunet is aanwezig tijdens de informatiemarkt. Allemaal staan ze te popelen om in gesprek te gaan.

Ben je betrokken bij iemand met een verstandelijke of meervoudige beperking? Als ouder, brus, vrijwilliger of professional? Dan ben je van harte welkom.

Datum: Zaterdag 7 oktober 2023
Tijd: 10.00 - 16.00 (met vrije inloop)
Locatie: Emiliusschool, Son
Prijs: 12,50 euro (inclusief lunch)
Voor Lunet medewerkers gratis.

Meer informatie en inschrijven op: www.platformvgzuidoostbrabant.nl/symposium-levenslijn