Podcast over het thema spelen

Seth

Seth is 11 jaar en gaat naar het logeerhuis op woonpark De Donksbergen. In de podcast met Eva van der Veer praat Seth over het thema spelen. Hij vertelt haar over zijn lievelingsspellen en ze duikt een beetje in zijn fantasiewereld. Beluister de podcast op YouTube of Spotify.

Podcastreeks over alledaagse dingen

In de podcastreeks van de Bijzonder Normale Podcast met Eva van der Veer vertellen mensen met een licht verstandelijke beperking over hun leven. In elke aflevering kletsen ze over dingen die iedereen bezig houdt, zoals liefde, vriendschap en werk. Ze stelt vragen, legt stellingen voor en luistert met liefde naar deze bijzonder normale verhalen.

Vorige afleveringen

Toine (43) werkt bij Radio Studio Lunet. Hij schrijft regelmatig gedichten en columns. Met zijn gedichten wil hij mensen verrassen. De gedichten gaan over zichzelf, maar ook over emoties en liefde.

Theo (59) werkt bij Radio Studio Lunet. Hij vertelt in deze podcast over zijn liefde voor radio, het ontstaan van Theo’s liefde voor radio en de beperkingen van de radio.

Waar haal je troost uit als je iemand verliest? Rick heeft zijn oma, met wie hij een hele goed band had, en zijn hond verloren.

Met Eva praat hij over de steun die hij heeft gehad bij het verlies van zijn dierbare oma. Samen proberen ze erachter te komen wie voor Rick belangrijk zijn geweest in zijn rouwproces en wat hem helpt in moeilijke tijden.

Aan de hand van vragen en stellingen praten Eva en Tom over het thema zelfstandigheid. Een belangrijk thema voor Tom, omdat hij in zijn leven allerlei stappen zet om steeds zelfstandiger te worden.