Van werken bij wijkpunt PSV ga je stralen

Melissa

"Toen ik voor het eerst hoorde dat Lunet een wijkpunt heeft in het PSV-stadion, wist ik het. Daar wil ik gaan werken. Want hoe mooi is het om een stralende ster te zijn tussen al je idolen?"

"Ik werk er nu twee dagen in de week," vertelt de 29-jarige rasechte Strijpenaar Melissa Idzinga. "En mijn werk is vooral mensen blij maken. Ik poets samen met mijn collega's het stadion tijdens de wedstrijden en trainingscomplex De Herdgang op de woensdag. En dat doen we ook bij speciale evenementen zoals wedstrijden van het Nederlands elftal of bij Guus Meeuwis. Daarnaast versturen we kaarten naar de jongste fans van PSV als ze jarig zijn en we maken leuke PSV-pakketjes voor kinderen die in het ziekenhuis liggen. Hoe mooi is dat?

Het allerleukst zijn de mensen hier. Ik ga er graag naar toe.

Behalve dat er gewerkt wordt, is wijkpunt PSV ook een ontmoetingsplek voor mensen met een beperking van onder andere Lunet. Ze maken samen een lekkere lunch en er is elke week een gezellige nabeschouwing van de laatste voetbalwedstrijd. "En als je hier wilt werken, hoef je heus geen fan van PSV te zijn," vertelt Melissa. Ik heb bijvoorbeeld een Turkse collega en die is voor Fenerbahce. En Ajax mag ook", knipoogt Melissa. "Zolang het maar een poetsmiddel of brandblusser is."

"Wij zijn blij met PSV, maar andersom geldt dat ook", aldus Melissa. "Van zwaaiende eerste elftalspelers tot het kerstpakket, we horen echt bij de rood-witte familie en daar ben ik trots op. Ze geven me het gevoel dat niet zij, maar ik de ster ben. En daar ga ik van stralen."

Adres wijkpunt PSV
PSV-laan 81
5616 LX Eindhoven Philips Stadion
Ingang 29
Tel. 040 250 53 15

Openingstijden
Maandag 12.45 - 19.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09.15 uur - 16.00 uur

Werkzaamheden

  • Vanuit het wijksteunpunt worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd
  • De stadionploeg verricht in en om het Philips Stadion en trainingscomplex De
  • Herdgang onderhoudswerkzaamheden en werkt aan taken in opdracht van PSV
  • De serviceploeg verleent op wedstrijddagen (voor, tijdens en na de wedstrijd) hand- en spandiensten in het stadion
  • De nabeschouwingsgroep bespreekt wekelijks het voetbal
  • De horecagroep bereidt verse maaltijden


Activiteiten

Op maandagavond is het mogelijk om gezamenlijk een gezond driegangenmenu te eten tegen een kleine vergoeding. Dinsdagmiddag bieden we activiteiten aan met de nadruk op gezondheid, gezelligheid en ontmoeting.

Stralen in het PSV-supportersblad
Het verhaal van Melissa is terug te lezen in het PSV supportersblad maand november. Klik hier voor het artikel.