Werken bij Het Goed in Nuenen en Eindhoven

Werken Bij Het Goed In Nuenen En Eindhoven

De 28-jarige Tonny Ng uit Geldrop werkt sinds drie jaar bij Het Goed in Nuenen. Elke maandag, dinsdag en vrijdag van negen tot half vier. "Maandag soms een minuutje of tien later", geeft Tonny toe, "want ik ben niet zo van de maandagochtenden. Op tijd komen is wel een leerpuntje." Tonny houdt zich voornamelijk bezig achter de schermen. Hij telt bijvoorbeeld de puzzelstukjes om te kijken of de puzzel compleet is, tot wel 3000 stukjes. Ook controleert hij de spelletjes en puzzels en sorteert hij cd’s. Sinds anderhalf jaar is hij ook met enige regelmaat te vinden op de boekenafdeling. Daar scant Tonny de boeken om ze even later te voorzien van een prijsje.

Tonny's team
De collega's van Tonny zijn blij met hem. Toen hij zijn driejarig jubileum had bij Het Goed, schreven ze mooie woorden over hem op Facebook, waaronder: Tonny, je bent een zorgzame en lieve collega! We vinden het heerlijk om je erbij te hebben. 'Je hebt veel hobby’s. Je vindt het enorm leuk om te tekenen, naar de bioscoop te gaan (en dan het liefst spannende sci-fi of fantasie films), lezen, wandelen, gamen, fitnessen, hardlopen en Spaans/Italiaans en Engels voetbal te kijken. Wat een bezige bij ben jij?' En daar hebben ze gelijk in. Tonny is geen stilzitter. En hij heeft nog plenty dromen en ambities. Zo wil deze beginnend vegetariër - "dierenleed vind ik verschrikkelijk" - nog zijn rijbewijs halen en werken in een dierentuin of asiel lijkt hem ook wel wat.

"Ik vind het leuk om in een team met anderen te werken. En vooral in zo'n team met allemaal verschillende mensen; jong en oud, verschillende afkomst, verschillend verleden. Maar ik doe ook graag dingen in mijn eentje. Lekker met een muziekje op mijn oortelefoon. Nou, beide kan ik hier doen. Hoe fijn is dat." Tonny Ng, Het Goed Nuenen.

Na Nuenen, nu ook in Eindhoven
Tonny vindt het een goede ontwikkeling dat vanaf februari '23 cliëntmedewerkers van Lunet ook kunnen werken bij Het Goed in Eindhoven. "Het is een fijne werkplek, waar je afwisselend werk kan doen en veel kan en mag leren," zegt Tonny. En hij besluit: " Maar ik blijf lekker werken bij Het Goed in Nuenen. "Wat ik ook ga doen, da's een blijvertje."

Lunet dagbestedingslocaties
Meer informatie over onze dagbestedingslocaties vind je hier.