Locaties

Locaties dagbesteding en werken

Meedoen in de maatschappij, je eigen geld verdienen en trots zijn op je werk. Lunet maakt het mogelijk met arbeidsmatige dagbesteding en werken. Je besteedt je dag met arbeid in je eigen tempo, bent samen met anderen bezig en doet echt mee. Of je leert onder begeleiding een vak in een beschermde, veilige omgeving. Dat doen we op veel verschillende locaties in Eindhoven en omgeving.

Man Kaarten Schilderen

Locaties voor dagbesteding en werk

Gemoedelijk en creatief. Dat is het Dagactiviteitencentrum (DAC) gevestigd op Woonpark De Donksbergen in een voormalige school. En dat zie je er nog steeds aan af. Elk lokaal heeft een eigen sfeer en eigen werkhoeken. Hier kun je lekker knutselen, schilderen, sieraden maken en nog veel meer. De dingen die we samen maken, verkopen we in het winkeltje.

Adres
Woonpark De Donksbergen

Berkvenseweg 2

5525 KD Duizel

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09.15-15.45u

Contact 

Tel. 088-551 60 00

In De Biezenrijt ben je van harte welkom in een beschermde, sfeervolle omgeving. Je kunt hier deelnemen aan verschillende arbeidsmatige, creatieve activiteiten. Afhankelijk van wat je kunt en wat je leuk vindt bepaal je zelf wat je gaat doen. Beleving, activering en sfeer staan elke dag centraal, er is dus geen werkdruk.

Adres
Dr. Schaepmanstraat 52

5554 SM Valkenswaard

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00-16.00u

Contact
Tel. 088-551 70 60

De Donkse Hoef is een boerderij en tuinderij op woonpark De Donksbergen in Duizel. Hier komt het werken op een boerderij tot leven. Vind je het leuk om lekker buiten bezig te zijn en ben je niet bang om een beetje vies te worden? Dan is er niks leukers dan werken op de akker en met dieren. Op de Donkse Hoef worden ook paardrijdactiviteiten aangeboden in de vorm van dagbesteding, werkdoelen en op medische gronden. De Donkse Hoef heeft een winkel waar je verse boerderijproducten kunt kopen zoals eieren en groente van het seizoen.

Werktijden
Van maandag t/m vrijdag van 09.00-16.00 uur.

Adres
Woonpark De Donksbergen

Berkvenseweg 2

5525 KD Duizel

Contact
Tel. 06 132 83 469

Dagbesteding de Kempakker is een kleinschalige dagbesteding in Bergeijk. Jongvolwassenen en ouder wordende cliënten zijn er elke dag welkom voor dagbesteding die past bij wat je kunt en wat je leuk vindt. Je kunt deelnemen aan sfeeractiviteiten, creatieve activiteiten, licht arbeidsmatige werkzaamheden, maar ook dienstverlenende taken en buitenactiviteiten. Sociale contacten zijn belangrijk en meedoen wordt gestimuleerd in een sfeervolle en rustige omgeving waar aandacht is voor elkaar.

Adres
Kempakker 2

5571 PK Bergeijk

Contact
Tel. 088-551 70 01

 

Op de Spaken wordt dagbesteding aangeboden in een beschermde en sfeervolle omgeving. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en al je talenten kunt benutten en verder kunt ontwikkelen. De Spaken biedt arbeidsmatige activiteiten, creatieve activiteiten, dienstverlenende activiteiten, ontspannende activiteiten en ontwikkelingsgerichte activiteiten.

Werktijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00-16.00 uur.

Adres
Dupuislaan 2
5
5623 EM Eindhoven

Contact
Tel. 040-245 04 01

De Werkschuur is een kleinschalige werkplek midden in de natuur op woonpark De Donksbergen. De dagbesteding op deze geweldige plek is specifiek gericht op hout zagen en kloven, natuurbeheer, natuurrecreatie, bos-werk en maatschappelijke integratie zoals de verkoop van openhaardhout.

Werktijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00-16.00 uur.

Adres
Berkvenseweg 2
5525 KD Duizel

Contact
Tel. 06 137 93 337

Op de Wisselstroom maken we werk van jouw dagbesteding. Je gaat aan de slag voor bedrijven, verenigingen of particulieren die hun werkzaamheden graag door jou en je collega’s laten uitvoeren. Denk daarbij aan het wassen van kleding van de voetbalclub, het assembleren van producten voor productiebedrijven, het verzorgen van kopieer- en drukwerk, glas ophalen in de wijk en werkzaamheden op de kinderboerderij.

Werktijden
Maandag t/m vrijdag van 09.00-16.00 uur.

Adres
Melkweg 7

5527 CZ Hapert

Contact
Tel. 088-551 70 50

Aan de rand en op het terrein van woonpark Eckartdal vind je Dier & Groen in Eindhoven. Hier kun je lekker buiten bezig zijn met een tal van activiteiten en werkzaamheden.

Zo wordt er gewerkt met verschillende dieren. Deze moeten iedere dag worden gevoerd en hun hokken moeten worden schoongemaakt. Maar het is ook belangrijk om deze dieren aaibaar te maken.

Verder werken we in onze moestuin maar onderhouden we ook enkele tuinen buiten het woonpark. En wordt er haardhout gezaagd, gekloofd en op bestelling thuis bezorgd.

Daarnaast voeren we ook verschillende terreinwerkzaamheden uit zoals het schoonhouden van het terrein, het ophalen van oud papier en glas bij de woningen en het ophalen van oude spullen.

Hier is altijd wat te doen voor iedereen die houdt van lekker buiten werken en niet bang is om vieze handen te krijgen.

Adres
Nuenenseweg 3
5631 KB Eindhoven

Contact
Tel. 088-551 90 11
Haardhout bestellen: 088-551 90 11 of 06-10 44 43 45

D’n Bolle Akker in Vessem bestaat uit vijf woonboerderijen waar we psychogeriatrische zorg voor ouderen en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking bieden. Op de boerderijen wonen, werken en leven mens en dier samen en zorgen de bewoners zelf voor de verzorging van de dieren en de omgeving.

Adres
Flinkert 22

5512 BB Vessem

Contact 

Tel. 088-551 60 00

Informatie volgt.

Adres
Nuenenseweg 1
5631 KB Eindhoven

Bij Kringloopwarenhuis het Goed in Eindhoven is een werkplek gerealiseerd voor cliëntmedewerkers van Lunet. Aan hen de taak om de grote hoeveelheid spullen die dagelijks wordt ingeleverd te beoordelen. Zijn de spullen schoon, heel en compleet? Dan wordt er een prijsje op geplakt en gaan de spullen de winkel in.

Andere taken die voor cliëntmedewerkers mogelijk zijn: in de winkel werken, assisteren bij de kassa, meerijden in de vrachtwagens en nog veel meer. De cliëntmedewerkers van Lunet zijn (mede)verantwoordelijk voor het hele proces bij Het Goed in Eindhoven.

Adres
Meerenakkerweg 2
5652 AT Eindhoven

Contact
Tel. 06 303 92 084

In het overvolle magazijn van Kringloopwarenhuis het Goed in Nuenen staan 8 werktafels voor cliëntmedewerkers van Lunet. Aan hen de schone taak om de grote hoeveelheid spullen die dagelijks wordt ingeleverd te beoordelen. Zijn de spullen schoon, heel en compleet? Dan wordt er een prijsje op geplakt en kunnen de spullen de winkel in.

De cliëntmedewerkers van Lunet zijn (mede)verantwoordelijk voor het hele proces achter de schermen. Ook het scheiden en verwerken van afval hoort hierbij. Gelukkig staat Lunet er niet alleen voor op deze locatie en wordt er samengewerkt met anderen.

Adres
De Pinckart 12
5674 CC Nuenen

Contact
Tel. 040 303 84 05

Op Het Laar bieden wij je in een sfeervolle omgeving gevarieerde activiteiten op maat aan waarbij geen sprake is van werkdruk. Het activiteitenaanbod bestaat uit arbeidsmatige activiteiten, creatieve activiteiten, sfeer en beleving en leuke buitenactiviteiten. Uitgangspunt bij alles wat we doen is dat jij al je talenten kunt benutten en nog beter wordt in wat je al kunt en wat je leuk vindt om te doen.

Werktijden
Maandag t/m vrijdag van 09.00-16.00 uur.

Nieuwsbericht

Adres
Stationsstraat 38
5664 AS Geldrop

Contact
Tel. 088-551 70 30

Het Ontmoetingscentrum in het Koetshuis is gelegen op het mooie en bosrijke woonpark Eckartdal. Hier wordt zowel individueel als in groepsverband zinvolle dagbesteding gegeven. Het ontmoetingscentrum is bedoeld voor de ouder wordende cliënt, waarbij de nadruk ligt op anderen ontmoeten.

Niet de leeftijd is bepalend, maar datgene wat de cliënt aankan en wenst. Het bieden van herkenbaarheid, sfeer, ritme, regelmaat en veiligheid zijn sleutelbegrippen bij de vormgeving van activiteiten.

Adres
Nuenenseweg 1
5631 KB Eindhoven

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09.00-16.00u

Op dagbesteding Kerkebogten worden alle zintuigen van onze cliënten geprikkeld. Cliënten ervaren, beleven en herkennen. We ruiken en proeven als er wordt gekookt. We wandelen langs een drukke weg of zoeken juist de rust op in het bos. Of we gaan zwemmen op woonpark De Donksbergen. De activiteiten zijn individueel in de groep.

Met andere cliënten doen we andere activiteiten. Zoals computeren, of we kijken naar het nieuws op de televisie. We oefenen met sociale vaardigheden of we gaan knutselen. Zo heeft iedere cliënt een fijne daginvulling.

Adres
Gebint 71
5521 WG Eersel

Dagbesteding Kunst en Ko in Eindhoven is een atelier en galerie waar je vrolijk van wordt. Gekleurde schilderijen en objecten van keramiek, papier-maché, glas en kunststof versieren de winkel van 17 kunstenaars. Naast verkoop van de schilderijen heeft Kunst en Ko een kunstuitleen voor zowel particulieren als bedrijven. In de galerie wordt ook werk van reguliere kunstenaars verkocht.

Adres
Hoogstraat 69

5615 PA Eindhoven

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09.00-17.00u
Iedere 1e zaterdag van de maand 11.00-17.00u

Contact
Tel. 040-244 54 09

In de professionele bakkerij in Duizel werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op een ambachtelijke manier help je mee mooie producten te maken. Onder begeleiding van een vaktechnisch bakker groei je in je vak als bakker en volg je je een eigen leerwerktraject.

Werktijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00-16.30 uur.

Bestellingen
Bestellingen kunnen afgehaald worden van 14.00-16.30 uur bij de bakkerij.

Klik hier voor de bestellijst van de LuuXX Bakkerij

Adres
Woonpark De Donksbergen
Berkvenseweg 2
5525 KD Duizel

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9.00-16.30u

Contact
Tel. 06 309 31 341

Ben je op zoek naar gezelligheid, sociale contacten of een lekkere maaltijd? Dan ben je van harte welkom bij wijkpunt LuuXX Budel. Op maandagavond koken we een gezonde warme maaltijd. Ook bieden we ontwikkelingsgerichte dagbesteding aan in een kleinschalige, beschermde en sfeervolle omgeving. Van arbeidsmatige werkzaamheden, werken in onze eigen tuin, het maken van creatieve producten die we zelf verkopen, yoga in onze sfeer en rustruimte, muziek en nog veel meer.

Adres
Dr. Anton Mathijsenstraat 32

6021 CL Budel

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00-16.00u

Contact
Tel. 06-82 49 65 41
Mee-eten op maandagavond: 06-46 24 36 33

Binnen LuuXX Eersel worden er verschillende creatieve activiteiten aangeboden. Er is een kaarsenmakerij, een textielatelier. Verder werken er diverse groepen cliënten die werken aan verschillende creatieve producten die verkocht worden in de LuuXX winkels. Denk aan: schorten, geborduurde handdoeken, handgemaakte kaarten en nog veel meer. Een breed aanbod waar je met verschillende creatieve interesses en vaardigheden terecht kan!

Werktijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Adres
Areven 3A
5521 BA Eersel

Contact
Tel. 06 308 23 485

Bij LuuXX maken we de leukste en lekkerste producten. Met trots, aandacht en zelfvertrouwen vervaardigd door mensen die graag al hun creatieve talenten benutten. LuuXX Geldrop heeft een eigen atelier waar mooie producten worden gemaakt die we verkopen in de winkel. Van gekleurde schilderijen, zwart wit foto’s en spijkerschorten tot borrelplanken, paper-art en objecten van keramiek. Je kunt ook werken in de lunchroom waar alle gerechten ambachtelijk worden met passie worden bereid. Werken bij LuuXX is elke dag een feestje.

Werktijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00-16.00 uur.

Adres
Heuvel 22
5664 HL Geldrop

Openingstijden winkel
Maandag t/m vrijdag 10.00-17.00u

Openingstijden lunchroom
Maandag t/m vrijdag 10.00-15.30u
Voor reserveringen lunchroom bel naar: 06-30 94 19 84

Contact
Tel. 06-30 94 19 84

Bij LuuXX Kleine Berg kun je kiezen uit uiteenlopende vormen van dagbesteding. Wat te denken van het maken van handbeschilderd keramiek? Je leert de fijne kneepjes van het gieten, schuren, bakken of beschilderen van ervaren ambachtslieden. Samen maken we een topproduct dat we zelf verkopen in de winkel.

Je kan ook aan de slag in de horeca van LuuXX Kleine Berg. Je verzorgt de lunch voor cliënten die binnen LuuXX kleine Berg werken. Elke dag maken we verse soep en diverse belegde broodjes. Daarnaast verzorgen wij ook het avondeten voor een wijkpunt. Ook maken we lunch op aanvraag voor diverse locaties binnen Lunet en verzorgen wij een hapje en een drankje voor vergaderingen die binnen LuuXX Kleine Berg plaatsvinden.

En terwijl je bij ons werkt, hoor je misschien muziek op de achtergrond. Verzorgd door de jongens en meiden van Radio Henrica. In Kleine Berg valt er voor iedereen wat te doen en te beleven.

Adres

Kleine Berg 54

5611 JW Eindhoven

Openingstijden winkel
Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:30 uur

Contact
Tel. 040-245 35 15

 

Bij Run at Work ondersteunen en stimuleren we je om mee te doen in de samenleving, vanuit jouw eigen mogelijkheden, wensen en kracht. Dit doen we op allerlei manieren door alle werkzaamheden aan te pakken. Zolang het maar bijdraagt aan jouw ontwikkeling op de arbeidsmarkt. Als je kan en wil, dan mag je gaan werken bij bedrijven in de buurt. Leren, werken en meedoen… bij Run at Work sta jij in het middelpunt.

Werktijden
Maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

AdresVeldhoven
Run at work Veldhoven

De Run 5437
5504 DG Veldhoven

Contact
Tel. 040-255 68 68

Wijksteunpunt PSV is een arbeidsmatige dagbestedingslocatie in het Philips Stadion. Een initiatief van Lunet in samenwerking met de PSV Foundation. Het wijksteunpunt werkt van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op woensdagen wordt gewerkt op het trainingscomplex De Herdgang.

Werkzaamheden

  • Vanuit het wijksteunpunt worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd in en rondom het stadion, voor de Phoxy club, PSV FANstore, Buurtspeeltuin Philipsdorp, De Herdgang en het Grand Café.
  • De serviceploeg verleent op wedstrijddagen en bij evenementen (voor, tijdens en na de wedstrijd) hand- en spandiensten in het stadion.

Vrijwilligers
Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die onze ploeg ondersteunen tijdens hun werkzaamheden. Wil jij een keer kennismaken of meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via:
040 250 5315 
06 51 919 954

Adres
PSV-laan 81
5616 LX Eindhoven Philips Stadion
Ingang 29

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9.00 - 16.00u

Vind jij het leuk om met hout te werken en houd je van aanpakken? Dan is werken bij Voederhuisjes de Kempen echt iets voor jou. In ons pand in Hapert produceren we jaarlijks 25.000 vogelvoederhuisjes voor Vogelbescherming Nederland. Daarnaast maak je samen met je collega’s nog veel meer van hout. Het is leuk en verantwoordelijk werk.

Werktijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00-16.00 uur.

Adres
Melkweg 7
5527 CZ Hapert

Contact
Tel. 0497-51 25 43