Teamleider

KF 4230 BEW Srgb 72Dpi

De teamleider is bij Lunet de drijvende kracht achter een team van toegewijde zorgprofessionals. Hij of zij zorgt ervoor dat elke cliënt de zorg krijgt die hij of zij verdient. De teamleider regelt de randvoorwaarden en zorgt dat het team weet wat er van hen verwacht wordt. Samen met het team biedt hij of zij persoonlijke, vertrouwde zorg en werkt actief mee om dit te bereiken.

Wat doet een teamleider?

Een teamleider van Lunet is verantwoordelijk voor de operationele aansturing van ongeveer 40 medewerkers, verdeeld over 3 teams. Hij of zij zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering en werkt nauw samen met de gedragskundige aan het realiseren van de doelen van Lunet.

Wat doet een teamleider:

  • Het signaleren van ontwikkelingen binnen een team en daarop proactief inspelen.
  • Continu de zorgprocessen verbeteren door goed overleg en het inschakelen van deskundigen waar nodig.
  • Helder communiceren, zodat cliënten nooit voor verrassingen komen te staan.
  • Het creatief en verantwoord beheren van de beschikbare middelen.

Hij of zij is de schakel die ervoor zorgt dat ons zorgbeleid dagelijks wordt uitgevoerd.

Maak jij er ook werk van?

Bij Lunet zijn we op zoek naar teamleiders die zichtbaar aanwezig zijn en coachend leiding geven aan de teams. Door zich in te zetten voor de ontwikkeling van medewerkers, haalt hij of zij het beste in hen naar boven, zodat zij zich verder kunnen ontplooien.

Met open en transparante communicatie bevordert de teamleider proactieve samenwerking. Hij of zij zorgt voor een optimale uitvoering van het personeelsbeleid, afgestemd op de cliëntvraag. Daarnaast is hij of zij representatief, heeft een voorbeeldrol en vertegenwoordigt Lunet in externe netwerken.

Of je nu net begint als teamleider of al ervaring hebt, Lunet biedt je de ruimte om te groeien, te leren en elke dag impact te maken.