Afb710bd 3614 472A 8B9b Ba30e3ecce7f (1)

Moedig ons aan tijdens de Marathon Eindhoven

Cliënten, medewerkers en vrijwilligers van Lunet lopen Your Marathon Challenge tijdens de Eindhoven Marathon

Na het grote succes van vorig jaar, nemen we dit jaar als Lunet weer deel aan de Your Marathon Challenge op zaterdag 7 oktober 2023. Een marathon lopen is niet voor iedereen weggelegd, maar met de Your Marathon Challenge, als onderdeel van de Marathon Eindhoven, wordt deelname voor iedereen toegankelijk.

Your Marathon Challenge
Bij de Your Marathon Challenge leggen groepen cliënten van Lunet samen met begeleiding en vrijwilligers, voorafgaand aan de marathon, 41 kilometer af. Rollend, wandelend of rennend, maakt niet uit, want voor iedereen is de afstand en dus de prestatie hetzelfde. De laatste 1.195 kilometer naar de finish wordt op zaterdag 7 oktober met alle deelnemers van Lunet samen afgelegd.

Kom jij ons aanmoedigen?
Op zaterdag 7 oktober starten onze Lunet deelnemers om 15.30 uur om als één team Lunet, met alle deelnemende cliënten, vrijwilligers en medewerkers, de laatste 1.195 kilometer af te leggen. De parcourskaart is de vinden op de website van ASML. De verwachting is dat onze deelnemers rond 16.15 uur de finish op de Vestdijk bereiken. Zien we jou daar?